Vifa STOCKHOLM 2.0 háromutas prémium vezetékmentes MultiRoom sztereó szobai hangfal


A Vifa Home Stockholm 2.0 azoknak készült, akik különlegesen gazdag prémium hangzás mellett a letisztult skandináv formatervezést és a legújabb kényelmi szolgáltatásokat legalább annyira értékelik. A digitális, hálózatképes hangsugárzók új sorozata egyedi és élvezetes módon egyesíti a Vifa alapvető értékeit. Élethű hangzás, prémium anyagok és technológiák bőséges szolgáltatáskínálat mellett jutnak kifejezésre a minimalista, tradicionális skandináv dizájnban.


A Vifa Stockholm 2.0 ötvözi sok évnyi tapasztalat technikai szaktudását a legletisztultabb formával és funkciókkal. Felfüggesztheted, elforgathatod, bárhogy ahogy szeretnéd. Egyszerűen használható. Nem igényel előzetes beállítást. A megalkuvás nélküli minőségért készült.

Tekintélyes mérete tiszteletet parancsoló, miközben nemesen egyszerű formájával belesímul környezetébe.

A Vifa®LINK segítségével egy gombnyomással csatlakoztathatod a többi Vifa hangszóródhoz, a Vifa®HOME szolgáltatás részeként. Távirányítóval is szabályozhatod a hangerejét és a Vifa® PLAY, illetve Vifa® LINK funkciókat. Ez az, ahogy az igazán nagyszerű hangzás megszólal.

CSZ: VIFA-STOCKHOLM
Teljes leírás  

Elérhetőség: Készleten

429 990 Ft

* Kötelező kitölteni

Termék leírás

Részletek

SZENVEDÉLY. KÉZMŰVESSÉG. EREDETISÉG.

Sok évtizedes tradíció

Mindig ezek voltak az alapértékeink, mióta N.C. Madsen elhatározta, hogy addigi állását feladva valódi hivatásának szenteli életét; a hangszóró technológiának. Mindezt évtizedekkel korábban, 1933-ban döntötte el, egy apró kis dán faluban.

Kiemelt beszállító

A Vifa hamarosan kedvelt beszállítója lett sok jól ismert márkának és mindvégig megtartotta ezt a pozícióját, egészen napjainkig. A lehető legjobb hangzás visszaadása a hangszerelésen múlik, ez pedig több technikai komponens egyidejű, összetett beállításán dől el. Ez a tudás és tapasztalat öröklődik a Vifa mérnökeinek generációin át. Mindez kiegészül a legendás, kompromisszumot nem ismerő elkötelezettséggel a minőség iránt.

High-end anyagok és megjelenés

A prémium hangzás azonban megköveteli a high-end megjelenést is. Ezért mutatta be a Vifa 2014-ben a vezeték nélküli, hordozható hangszórók egyedülállóan új és izgalmas termékcsaládját. Mindez a Vifa hangmérnökeinek rendkívüli és büszkén vállalt örökségén és szakértelmén alapul. Így őrizzük alapítóink elkötelezettségét: folyamatosan törekszünk az autentikus hangzásra.

FŐBB JELLEMZŐI

Tradicionális skandináv design

A skandináv design a tiszta, természetes vonalvezetésben, a nemesen egyszerű és bátor anyaghasználatban érhető tetten. Az ellentétek erősítik egymást és harmóniát alkotnak. Az anyagok és a színek egyaránt a letisztult és kiérlelt eleganciát sugározzák; a stabil, gondosan megmunkált alumínium keret, a Kvadrat speciálisan tervezett gyapjú borítása, a gyártó kézjegye: a dombornyomott logó és a hímzett felület. Finoman egészítik ki a Vifa hangszóróinak megjelenését.

Prémium anyagok

A Vifa hangszóróinak alapját a különleges anyagból és technológiával öntött, egy darabból készült és gondosan megmunkált alumínium keret adja. Ez adja a szükséges stabilitást a Vifa prémium meghajtóinak. Az együttműködés a Kvadrat-tal, Európa egyik vezető textilgyártó cégével, fontos eleme a Vifa hangsugárzók megjelenésének, a tapintásának, sőt hangzásának. A különlegesen szőtt textil mind az öt modellnek meleg és otthonos tapintást kölcsönöz, hangzásbeli kompromisszumok nélkül. Az összhatást a növényileg cserzett, valódi bőr szíj koronázza meg, izgalmas megjelenésével kontrasztot adva.

Élethű hangzás

A hangreprodukció amely az eredeti hanghoz leginkább hasonlít maga a zene, amiből semmit sem veszünk el és semmit sem teszünk hozzá. Az élethű hangzás visszaadása olyan mint egy zenekar együttműködése. Szinte művészien kell kombinálni a legkiválóbb összetevőket, mint az egyedi fejlesztésű meghajtóink, és technológiánk egyéb komponenseit. Azonban csak az emberi tehetség, a sok évtizedes tapasztalat, a zene iránti elkötelezettség, és a kompromisszumot nem ismerő hozzáállás hozhat létre ilyen élethű hangzást.

MŰSZAKI ADATOK

Vifa Stockholm 2.0 vezetékmentes MultiRoom otthoni hangszóró felépítése

Három utas, nyolc hangsugárzós sztereó kialakítás 6db digitális erősítővel és 4db passzív radiátorral.

Meghajtók

 • Magassugárzó: 2x28mm-es vifa öntvénykosaras softdome sugárzó neodymium mágnessel
 • Középsugárzó: 2x80mm-es vifa öntvénykosaras alumínium sugárzó neodymium mágnessel
 • Mélysugárzó: 4x100mm-es lapos szendvics szerkezetű sugárzó neodymium mágnessel, Force Balanced (erőhatás kiegyenlítő) elrendezéssel és 4db passzív radiátorral kiegészítve.

Erőhatás kiegyenlítő elrendezés

Newton harmadik törvényén (hatás -ellenhatás) alapuló rendszer, ami biztosítja, hogy a hangszórók által keltett rezgések teljes mértékben hanggá és nem a készülékház rezegtetésére fordítódnak. Így nagyobb hatásfokkal és nagyobb hangnyomással képes a zene megszólaltatására, miközben jelentősen alacsonyabb lesz a torzítás is.

Erősítő

A hangszóró egységeket önálló Texas Instruments PurePath ™ digitális erőstő modulok hajtják meg közvetlenül a hangsugárzókra csatlakoztatva. (6 db)

Szolgáltatások

 • Vifa Home: vezeték nélküli hálózati internet kapcsolat segítségével mobiltelefon/tablet segítségével több hangsugárzós vagy több helyiséges rendszer (MultiRoom) vezérlése.
 • Zene lejátszás saját mobil eszközről, számítógépről internetes zenei szolgáltatóról, külső csatlakoztatott adattárolóról, NAS szerverről.
 • Bluetooth: Zenei tartalom lejátszása saját eszközről Bluetooth aptX HD adatkapcsolattal.
 • Külső eszköz (MP3-lejátszó, mobiltelefon, számítógép) csatlakoztatása 3,5mm-es jack kábel segítségével. Külső eszköz (hordozható nagyfelbontású lejátszó, asztali lejátszó, optikai kimentettel rendelkező televízió, beltéri egység, médialejátszó) csatlakoztatása optikai digitális kábel segítségével.
 • USB meghajtó: USB pendrive vagy külső 2,5"-os HDD/SSD csatlakoztatása 5V 2,1A tápellátással. Külső, 3,5"-os HDD csatlakoztatása saját tápellátással
 • Vifa Play: A vifa Play gomb segítségével 3 előre programozott rádió adó hallgatása okos eszköz vagy saját távvezérlő használata nélkül.
 • Vifa Link: dedikált gomb több vifa hangsugárzó összekapcsolásához.

Hálózati funkciók

 • 24bit/192kHz felbontásra képes DAC-DSP, a digitális adatfolyam Hi-Res Audio szintű konvertálására
 • Bluetooth Qualcomm® aptX™ HD audio 24bit/48 kHz támogatással
 • Wi-fi Direct
 • WLAN vezeték nélküli hálózati kapcsolat (B/G/N, 2,4Ghz)
 • Apple AirPlay
 • DLNA
 • NFC

Csatlakozók

 • 3,5 mm-es analóg/optikai kombinált bemenet
 • USB aljzat külső adattárolóhoz

További műszaki adatok

 • Texas Instruments Pure Path -  hat csatornás "D" osztályú erősítő modulok
 • Maximális teljesítmény felvétel: 160W
 • Magas minőségű digitális jelfeldolgozás (24Bit/192kHz DAC-DSP)
 • bemeneti feszültség: 100/240V ~50/60Hz
 • Készenléti áramfelvétel: kevesebb mint 5W
 • Kimeneti feszültség: USB 5V / 2,1A 
 • Frekvencia tartomány: 42Hz - 20KHz +/- 3 dB
 • Méretek: 215x1100x100mm
 • Súly: 9,8 kg
 • Anyaga: préselt alumínium váz, Kvadrat textilia borítás
 • Vifa R2 rendszer távvezérlő
 • Rendszerfrissítés applikáción keresztül

Vifa Stockholm 2.0 videó teszt: Link

Részletes adatlap

Részletes adatlap

Gyártó Vifa
Modell Stockholm 2.0
DAC Chip 6 csatornás 24 bit/192 kHz DAC - DSP Texas Instruments Purepath™ digitális erősítő
Frekvencia Átvitel (Hz) 42Hz – 20kHz +/- 3dB
Csatlakozás Apple Airplay / Wired optikai vagy analóg 3,5 mm miniJack / Bluetooth 4.0 aptX / DLNA streaming
Anyag préselt alumínium és ABS megerősítésű burkolat, Kvadrat textilia borítás
Csomag Tömeg (g) 10000 g
Garancia (hó) 12
Gyártói cikkszámok 87025 / 87026 / 87027 / 87028 / 87029 / 87030
Bluetooth profil Bluetooth aptX HD Wi-Fi B/G 2,4GHz
Csatlakozók digitális optikai (toslink) és 3,5 mmes mini-jack analóg aljzat, NFC, USB digitális bemenet és töltő port (5 V / 2.1 A)
Wi-Fi Wi-Fi direct / Wi-Fi netwoked
Csomag tartalma 1db Vifa Stockholm 2.0,
1db 220V-os tápkábel,
1db AUX 3,5 mm mini jack kábel,
1 db hordtáska,
1db Vifa R2 távirányító,
1db falikonzol,
magyar nyelvű használati útmutató és garancia.

Vélemények

Vásárló véleményei (1)

MesterműVéleményezte BB
Értékelés
Nem hiszem, hogy létezik ennél kifinomultabb termék ebben a kategóriában. Prémium, minden szempontból. (Létrehozva: 2018. 08. 24.)

Írd le a véleményed

Értékeld ezt a terméket! *

  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Értékelés

Fizetési lehetőségek

Fizetési lehetőségek a Muzix Webshopban:

 

1. A kártyás fizetés

Világszerte több millióan használják ki a bankkártya által nyújtott előnyöket. Az ügyfelek ezzel az egyszerű és könnyű fizetési eszközzel a világ minden táján tudnak fizetni.
Webshop a következő kártya típusokat fogadja el:

- MasterCard (MasterCard SecureCode)
- VISA (Verified by VISA)
- VPay
- American Express
- Diners Club, Discover
- JCB
- Maestro SecureCode 

2. Barion fizetés

Kártyás és prepaid fizetésa weben, mobilon, boltokban és egymásnak. Fizess bankkártyáddal, a kártyaadatok begépelése nélkül, mobilon is.
www.barion.com/hu

3. PayPal fizetés

Lehetőséget biztosítunk a világszerte ismert PayPal fizetési mód használatára egyaránt. A PayPal rendszerén keresztül internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni, ill. továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név, valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához. 
www.paypal.com/hu

4. Utánvétes fizetés

Fizess a megrendelt termékért a csomag kézhezvételekor készpénzzel vagy bankkártyával akár.

Szállítási módok

Mi a MuzixGroupnál mindig a az Ügyfelek lehető legszéleskörübb kiszolgálására törekszünk. Többek között arra, hogy a vásárlás a lehető legkisebb fáradtsággal és a lehető legnagyobb kényelemmel járjon. Ezért webshopunkban többféle szállítási mód közül választhatsz.
Kérjük, nézd át az alábbi listát és válaszd ki közülök a Neked leginkább megfelelőt!

 

Személyes átvétel üzletünkben

A webshopon megvásárolt terméket lehetősége van üzletünkben is átvenni nyitvatartási időnkben. Amennyiben a megvásárolt terméket az átvételkor szeretné kifizetni, abban esetben az utánvétel opciót kell választani a fizetési módnál. Üzletünkben készpénzzel tud fizetni, tehát ha kártyával szeretne, akkor a webes vásárlás során kell megtennie azt!

Cím: 1139 Budapest., Fáy u. 20.
Nyitva tartás: H-P 9.00-17.00

 

Pick Pack Pont

Tudtad, hogy a Pick Pack Pont szolgáltatás használatával nem csak időt és pénzt takaríthatsz meg, de a környezetet is óvod? Válasszd a Pick Pack Pontot és élvezd a szolgáltatás előnyeit online vásárlásai során! A Pick Pack Pont-oknak köszönhetően már nem kell várnod otthon, munkahelyeden a csomagra, mivel Te döntöd el hol és mikor veszed át interneten rendelt csomagodat.
Díja: br. 1.500.- Ft
Tovább olvasom

 

FoxPost

Ha online vásárláskor a FOXPOST-tal kéred a csomagod, akkor sorban állás, futárra várakozás és plusz körök nélkül veheted át rendelésedet. Okos csomagautomatáinkat ugyanis ott találod, ahol amúgy is gyakran jársz: az útba eső bevásárlóközpontokban.
Díja: br. 1.500.- Ft
Tovább olvasom

 

Házhoz szállítás

Megbízható csomagszállítás rövid határidőkkel. A legegyszerűbb és a legkényelmesebb módja a csomagrendelésnek. Nem kell sehova sem menned, rendelésed hétfőtől-péntekig normál munkaidőben házhoz szállítjuk.

Előnyei:
A címzett e-mailen vagy SMS-ben értesül a csomag feladásáról
Háromszori kézbesítési kísérlet
Internetes csomagkövetés
Akár utánvéttel is
Díja: br. 1.500.- Ft

Talán a következő termékek is érdekelhetik: