Robotika

Az edukációs robotok

Mindannyian ismerjük és többnyire kedveljük a robotokat filmekből science fiction történetekből, melyek néha csak önjáró gépek, máskor pedig kedves esetlen mesterséges intelligenciával rendelkező robotok, melyek szerepe a kommunikáció, információcsere.

Ön tudna egy robotot programozni, irányítani? Nos, amennyiben nem ahhoz a csekély kisebbséghez tartozik, amely már ma is képes erre, akkor STEM eszközök segítségével tegye lehetővé gyermekének, hogy megismerje és megértse azt a gondolkodásmódot, amellyel jövő kompatibilis lehet és nem szorul ki a munkaerőpiacról kompetencia hiányában.

Ezt a világot idézik STEAM edukációs robotikai termékeink.

A kisgyermekkori irányított digitális képzés és az ún. STEM, ( Science, Technology, Engineering, Mathematics) vagy STEAM oktatási metodikák számos természettudományos ismeretet összefüggéseiben értet meg a tanulás hagyományos iskolai értelmezése nélkül.  A STEM fejlesztő eszközök korai alkalmazása rendkívül hatékonyan alakítja az algoritmikus gondolkodás fejlesztését és teszi lehetővé már gyermekkorban a az előttünk álló változásokra való felkészítést.

26 termék

oldalanként

26 termék

oldalanként