Muzix Club

Szeretjük a zenét. Sőt, elkötelezettek vagyunk az egyre szélesedő és folyamatosan fejlődő digitális életmód iránt. Termékeink széles spektruma a zene és az azt megszólaltató okos eszközök különleges világába nyújt belépőt. Mi a MuzixGroupnál szenvedélyesen keressük azokat a különleges és modern megoldásokat, melyeket büszkén kínálhatunk a hozzánk hasonló érdeklődésű emberek számára. Legyél akár lelkes újonc vagy igazi vájtfülű audiophil, a zene és a zenehallgatás világa mindenki számára nyitott. Egyedi Muzix Club Programunknak köszönhetően azonban még közelebb kerülhetsz ehhez a különleges világhoz.

HOGYAN LEHETSZ MUZIX CLUB TAG?

Csak regisztrálj és hozz létre egy saját Muzix fiókot webshopunkban. Máris Muzix Club tag vagy!
Klubtagságod ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár. Viszont mindaddig élvezheted előnyeit, ameddig fiókodat meg nem szűnteted.

MIÉRT JÓ MUZIX CLUB TAGNAK LENNI?

Mert már az első vásárlás alkalmával olyan kedvezményt és előnyöket kínálunk, melyeket vendég vásárlóként nem élvezhetnél. Ilyen a kedvezményes kiszállítási lehetőség, a 90 napos cseregarancia vagy épp a Muzix Club tagoknak szóló egyedi akciók és kedvezmények.

GARANCIA 90 - 90 NAPOS CSEREGARANCIA

Ajándékoznál, de nem vagy benne biztos, hogy a megfelelő terméket választottad? Vagy csak megnyugtatna, ha 90 napig bármikor, kérdés nélkül levásárolhatnád terméked árát? Legyél Te is Muzix Club tag és élvezd ki a tagság előnyeit!

A számla megőrzése mellett egyre kell csak figyelned: hogy nálunk vásárolt terméked eredeti bontatlan és sérülésmentes állapotban őrizd meg. Ebben az esetben ugyanis a vásárlástól számított 90 napon belül bármikor levásárolhatod egy másik hasonló áru, vagy értékesebb termékre. Ez utóbbi esetben csupán a különbözeted kell kifizetned. 

EGYEDI AKCIÓK ÉS KEDVEZMÉNYEK

Bizonyos időszakonként különleges akciókat és ajánlatokat állítunk össze kizárólag Muzix Club tagoknak. Ezalatt nem a klasszikus készletkisöprő akciókat értsd, hanem egyedi csomag vagy épp új termékekre vonatkozó elővásárlási ajánlatokat is akár. Ezét nemcsak webshopunkra érdemes mindig visszatérned, de javasoljuk Hírlevelünkre való feliratkozást is, hogy minél előbb értesülj újdonságainkról és ajánlatainkról!