Ultrasone

Az ULTRASONE story. A mestermunkától a lenyűgözőig.

German engineering

Ki ne ismerné a kifejezést, ami a megbízhatóság és minőségi ipari gyártmányok összefüggését hivatott leírni az egész világon?
A német precíziós gyártás és tervezés eredete Bajorországba vezethető vissza a múlt század elejére. Az itt kialakult ipar olyan márkákat adott a világnak, mint például a BMW.

München mellett jött létre tökéletességet nyughatatlanul kereső német alapító jóvoltából a valós sztereó hangzást és térhatást fejhallgatókon keresztül elérhetővé tenni  szándékozó ULTRASONE márka. Immáron több mint 25 éve állítanak elő nagy lelkesedéssel és szenvedéllyel kiváló minőségű fejhallgatókat a Starnbergi-tó mellett Bajorországban. Törekvéseiket siker és elismerés koronázza. Az évek során megváltoztatták a felhasználók véleményét a fejhallgatóról. Funkcionális tárgyból műalkotás és munkaeszköz lett.

A fejhallgatók újbóli definiálása

slogic-plusAz első lépésként az innovatív és hatékony megoldásokkal újfajta decentralizált elhelyezésű meghajtókat ( hangsugárzó konstrukciókat) alakítottak ki. A széles és mély sztereó kép kialakításának irányában való szakadatlan törekvés hozta létre a szabadalmaztatott, és forradalmian új S-Logic technológiát, amely a térbeli hangjellemzők megteremtéséért felelős. Az S-Logic logoval jelzett termékek közös jellemzője a valós és kiváló minőségű sztereó hangzás. 

A hallás és a fül fiziológiájának alapos tanulmányozásával kialakított szabadalom a hangzás és a térbeli megjelenítés minősége okán számos rajongót szerzett a HiFi, a PROfesszionális Stúdiótechnika és a Zeneipar berkein belül, mivel a hangzás természetesebb, informatívabb lett, hasonlóan a hagyományos hangsugárzók hallgatásánál tapasztaltakhoz.

Több világhírű és Európa szerte ismert művész, mint Axl Rose a Guns' n Roses frontembere és újabban az AC/DC énekese, vagy a német nyelven (is) rap-pelő Moses Pelham és a LaBrassBanda is ULTRASONE termékek mellett tette le a voksát.  Számos nemzetközi DJ, mint Sara Castro, TAVO vagy Kai Schwarz is nagy megelégedéssel használják az ULTRASONE fejhallgatókat.

Rövid áttekintés

  • Több mint 25 éves fejhallgató gyártói tapasztalat.
  • Az S-Logic® technológia folyamatosan továbbfejlesztése a legmagasabb minőségi színvonalon
  • Az ULE (Ultra Low Emission) segítségével hangvédelem biztosítása az alacsony frekvenciájú mágneses mezők minimalizálásával.
  • Jelenleg már több mint 50 országban van jelen a márka.