Sabbat

TELJESEN VEZETÉKMENTES DESIGN FÜLHALLGATÓK

Az afrikai Impala antilopról mintázott logójú márka a legmodernebb kutatási technológiák konzumer felhasználására alakult és a teljesen vezetékmentes technológiák fejlesztésének, gyártásának egyik éllovasa. A teljesen vezetékmentes fülhallgatók esetén az elérhető legkorszerűbb professzionális technológiák alkalmazása mellett nagy hangsúlyt helyeznek a termékek VONZÓ, EGYEDI megjelenésére, valamint a kiemelt komfortra.

A szigorú minőségcentrikus gyártás, a kreatív nemzetközi tervező csapat és a perfekcionista minőségellenőrzési csoport együttesen hozza létre ezt a csúcsminőségű, mégis megfizethető termékcsaládot. A TWS fülhallgatói (teljesen vezetékmentes sztereó) a fülkagyló belső formájához pontosan illeszkednek és kristálytiszta, torzítatlan hangzásra képesek, a teljes frekvencia tartományban, legyen szó sziklaszilárd basszusokról, vagy éppen a legmagasabb frekvenciák megszólaltatásáról. Megfelelő minőségű zeneszámokkal széles, realisztikus színpad képet képesek ábrázolni, a Realtek vagy a Qualcomm QCC 3 magos, 32 bites processzorok, valamint az sbc melletti aac,és aptX kodekeknek köszönhetően. Nemcsak a sztereó hangzás bajnokai, de kiváló teljesítményt nyújtanak a Bluetooth 5-ös kapcsolatnak köszönhetően telefonálás során is, akár egy db, vagy egy pár fülhallgatót használunk. 

A három ár, három kategóriát jelent:

X12 Pro Earbud Realtek chipset  - 21.990.-Ft (ÁFÁ-val)

X12 Ultra Earbud Qualcomm QCC chipset, aptX, AAC kodek, vezetékmentes töltés, CVC 8.0 zajszűréssel - 29.990.- Ft (ÁFÁ-val)

E12 Ultra In-Ear Qualcomm QCC chipset, aptX, AAC kodek, vezetékmentes töltés, CVC 8.0 zajszűréssel - 33.990.- Ft (ÁFÁ-val)

 

HALLGATSZ ZENÉT? LÉPJ BE MOST AZ EGYEDI, DIVATOS, mégis HI-TECH zenehallgatás birodalmába.