RHA-Audio

FIGYELEM! AZ RHA jótállási / garanciális feltételei megváltoztak 2018 január 1-től!

Az RHA termékekre a Muzix Group Kft. 1 év garanciát vállal, amelyet a Muzix Group Kft.-hez bejelentett jótállás igénnyel lehet érvényesíteni. A gyártó az RHA termékekre további +2 év garanciát vállalhat, amely gyártói garanciáért a Muzix Group Kft. nem tartozik felelősséggel. Így az esetleges gyártói +2 éves garancia igény érvényesítéséhez a gyártóval kell felvenni a kapcsolatot.


 

2019 január 1-től a Muzix Group Kft. befejezte az RHA Márka forgalmazását és termékeinek értékesítését. Készlet erejéig tudunk termékeket értékesíteni, és a gyártó rendelkezései szerint a garanciális problémák bejelentése és intézése közvetlenül a gyártóval kell megtörténjen!

Ehhez az alábbi linken magyar nyelvű felület került létrehozásra, amelyen keresztül kell a garanciális ügyintézést bonyolítani:

https://www.rha-audio.com/contact/support

FIGYELEM! Mivel minden egyes meghibásodást a gyártó saját maga vizsgál be - és a bejelentett termékek gyártóhoz való kijuttatását is  ők végzik, így mindennemű garanciális ügyintézés a fenti linken keresztül történhet!

Ezt a felületet 2019 december 31-ig tartjuk fent.

Amennyiben további támogatásra, esetleg tanácsra van szüksége, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a support@muzixgroup.com email címen!

Tisztelettel:

Muzix Group Kft.