Muzix

TELJESEN VEZETÉKMENTES FÜLHALLGATÓK

Amikor létrehoztuk ezt az egyedülállóan különleges terméket, arra gondoltunk, hogy a legnagyobb márkák képességeit vesszük alapul és ahhoz hasonlítsuk a sajátunkat. Az volt a cél, hogy:

A MUZIX YA Air Twins teljesen vezetékmentes sztereó mikro headset

  • - legyen kisebb  
  • - tartson tovább az akkumulátor
  • - működjön bármilyen telefonnal
  • - legyen egyszerű a kezelése

 

Nos, a 3,9 grammos tömeg és az aprócska méret a legapróbb, így bárki számára használható. A mágneses dokkoló házba egy 2800mAh-s vésztöltő akkumulátort integráltunk, amivel a kis headseteket akár 30 alkalommal is képes legyen visszatölteni hogy több mint 60 órán át élvezhesd a zenét külső áramforrás nélkül. Sőt! Képes arra is, hogy feltöltse a telefonod! (Ilyenkor persze rövidebb az üzemidő, hiszen a tárolt energiát másra használod.)

A MUZIX YA Air Twins minden modern bluetooth képes okostelefonnal működik és az első összepárosítást követően többet ki-, vagy be sem kell kapcsolnod, mert a mágneses dokkolóba helyezéskor az ki-, illetve abból kivételkor automatikusan bekapcsolódik. Összepárosodik a két oldal sztereó fülhallgatóvá, majd a telefonodhoz is kapcsolódik. Az aprócska króm gomb megnyomásával pedig már szól is a zene.

Az oldalakat egyenként, monos headsetenkét is lehet használni, hiszen mindkettőben van mikrofon. A mágneses dokkoló egy elforgatható porvédő tokban foglal helyet és védi a fülhallgatót az elvesztéstől, miközben a helyére téve azt, azonnal el is kezdi feltölteni. Egy órás töltés mintegy 2,5-3 óra folyamatos zenehallgatást tesz lehetővé.

 

színekben érhető el és ajánljuk hozzá a különleges szivacs anyagú fülillesztéket, amely stabilan tartja a fülben, jobban kizárja a külső zajokat és a basszus is erőteljesebb a használatával.

Figyelem! Mint minden fülhallgató, ez is érzékeny a megfelelő elhelyezésre! Ha nem illeszted be kellően mélyen a hallójáratba, a mélyhangok inzenzitása lecsökken. Kevés a mély? Nyomd beljebb, enyhén csavarva!

May the MUZIX be with you. / A zene legyen veled, bárhol, bármikor.

 

márka weboldal I facebook

3 termék

oldalanként

3 termék

oldalanként