iTechDynamic

MINŐSÉGI FÜLHALLGATÓK, DAC-OK, KIEGÉSZÍTŐK

Az i.TechDynamic márka egy hong-kongi székhelyű audio technológia kutató-fejlesztő cég, mely a hordozható audio technológiák rendkvül magas szintjét képviseli. A japán belpiac különleges minőségi igényire számos specialista szakosodott, amelyek jószerivel szinte csak ezen különleges igényeket szolgálják ki. Az iTechDynamic is ilyen. Maga tervezi és gyártja méltán népszerű prémium audió termékeit immár 2002 óta, de már nem csak Japánban és  délkelet Ázsiában népszerű.

A folyamatos fejlesztés és innováció célja hogy kiváló minőségű (Hi-Res Audio) vezetékes és vezeték nélküli zenehallgatást nyújtson, könnyed és kényelmes viselet mellett.

Az i.TechDynamic törődik a zenekedvelők különféle fogyasztói igényeivel: utazáshoz, munkába menet, edzés közben, szinte akárhol élvezhesd az eredetileg rögzített  zene minőségét, magval ragadó élményét. Nem csak Hi-Res Audio fülhallgatóink, de akár 32bit 384.1kHz felbontású DAC-kal és erősítővel ellátott Bluetooth transzmittereink is vannak, melyekkel nem csak feljavíthatod meglévő, szeretett vezetékes fülhallgatód teljesítményét, de egyúttal vezeték nélkülivé is varázsolhatod.

Az iTechDynamic ProStereo sorozata a zene szakmai világából (hangstúdiók, zenészek, színpad technológia, stb) származtatott megoldásai a hétköznapokban is lehetővé teszik, hogy azt halld, amit a zenész és a hangmérnök rögzíteni akartak.

Csatlakozz az i.TechDynamic zenei világához!

márka weboldal I facebook

 

10 termék

oldalanként

10 termék

oldalanként