Comply Audio Pro

Élvezze a kényelmes zenehallgatás élményét a lágy Comply ™ Audio Pro memóriahab illesztékekkel. A legtöbb fülhallgatóval kompatibilis, ezek a szabadalmaztatott SmartCore ™ tippek a fülcsatorna alakjához formálódnak, és csökkentik a külső zajt a tiszta hangélmény érdekében. A WaxGuard ™ technológiával fejlesztett Comply Audio Pro fülillesztékek ideálisak a zene szerelmeseinek és a mindennapi zenehallgatóknak.


A gömb alakú és a testhővel aktivált memóriahab rendkívül puha és kényelmes viselet, így komfortos hallgatási élményt nyújt. A Comply ™ memóriahab 30x-os lágyabb, mint a szilikon, ami csökkenti a fülhallgató irritációját. 

A Comply™ más.

A tudomány és a szenvedély által közösen kifejlesztett megoldás, amely szinte bármely hallójárathoz egyedi és tökéletes illeszkedést biztosít, és nem csúszik ki. A habanyag képes a folyamatos átmérő változás kompenzálására és a porózus külső felülete finoman “belekepaszkodik” a hallójáratunkba. Nem csak sokkal komfortosabb, de kiváló zajszűrést, különleges illeszkedést és hangminőséget, valamint ultra kényelmes viseletet is nyújt!

Kompatibilis a legtöbb fülhallgatóval amelynek hangport (vetőcső) mérete 200, 400, 500 

Műszaki adatok: 

Színek: Fekete 


Hosszúság / Magasság: 1 0,67 mm ± 0,65 mm (0,420 "± 0,025") 

Szélesség / Maximális külső átmérő:  13,31 mm ± 0,50 mm (0,524 "± 0,020")  

Anyagok: poliuretán hab, hőre lágyuló elasztomer. Nem tartalmaz latexet.

2 termék

oldalanként

2 termék

oldalanként