May the MUZIX be with you...

AudioFly

AudioFly

Az Audiofly 2012 óta tervez és gyárt professzionális színpad és stúdió felhasználásra is alkalmas fül-, és fejhallgatókat, zenészek, hangmérnökök számára is alkalmas minőségű, tartós eszközöket.

Egyedi tervezésű multi-driver (több meghajtó) és hibrid technológiák teszik lehetővé az egyedülállóan gazdag és részletes megszólalást, színpadképet. A zenészek számára készített eszközeink immáron meghódították a fogyasztók világát is és Ausztráliából, Perth városából elértek a világ valamennyi kontinensére.

 

 

A minőségi zenehallgatásra tervezett termékek családjánál tartósságra-, és az élethű hangzásra való törekvés alapozta meg hírnevünket. Bár formáink és termékeink megjelenése a múlt klasszikus értékeinek szemmel tartásával kerülnek kiválasztásra, kialakításra, de a minőség és tartósság iránti olthatatlan vágyunk a legmodernebb anyagok felhasználását eredményezi, hogy új határokat teremtsünk.

A legapróbb részletek élethű megszólaltatására tervezett egyedi hangszóró konstrukciók, a szuper erős CORDURA® szövetkábelek, a hibrid hangszóró-konfigurációk a COMPLY különleges memóriahab fülillesztékek használat vagy éppen mikrofon technológiák a lágy, meleg, életszerű, mégis tiszta hangzást biztosítják. A perthi székhelyű csapat zenészek, hangmérnökök, akusztikai tervezők, popkulturális informatikusok, szörfösök, bringások, kávérajongók és tengerpart őrültek örömteli, dübörgő csapata.

Nézz be hozzánk, ha valaha is a városban jársz! …és köszönjük!

márka weboldal I facebook

 

1-9-ig Össz.: 16

oldalanként

Oldal:
  1. 1
  2. 2

1-9-ig Össz.: 16

oldalanként

Oldal:
  1. 1
  2. 2