Audio-Opus MP3 lejátszók

3 termék

oldalanként

 • Audio-Opus #1s (HA-520) - Mastering Quality Sound (MQS) minőségű hordozható audio lejátszó (DAP) + eredeti bőrtok

  Most ajándék valódi bőr tokkal

  Audio-OPUS#1s a kategóriában először a Cirrus Logic speciális DAC konverterével! Élethű, kiegyensúlyozott és rendkívüli felbontást kínál. Érezd az erőt, a dinamikát. Hangszereket hallgass, ne hangokat! Mint általában az Audio-OPUS termékek esetében, az új OPUS#1s is a zenéről és nem elsősorban a technológiai paraméterekről szól. Ezért Dél-Korea legnevesebb, a hangzáshoz és a valósághű hangzáshoz leginkább értő szakértők segítségével került optimalizálásra ez a különleges minőségű digitális audio lejátszó. A jó szándék és hozzáértés azonban nem elégséges, ha nincsenek meg a szükséges műszaki feltéételek. Az OPUS#1s az ARM Cortex-A9 kompatibilis Android operációs rendszereken alapul. Az 1,4 GHz-es Quad-Core processzor 1GB DDR3 memóriával gondoskodik a lehető legjobb hangfeldolgozásról, dekódolásról és a különféle hangformátumok támogatásáról. Az OPUS#1s maximálisan kihasználja a Cirrus Logic CS43198 DAC teljesítményének előnyeit, miközben megőrzi a felhasználók által dicsért Audio-OPUS sorozat karakterét. Még közelebb a zenéhez!

   

  További információk
 • Audio-Opus #3 (HA-530) - Mastering Quality Sound (MQS) minőségű hordozható audio lejátszó (DAP) + bőrtok

  A The Bit mérnökei létrehozták a legoptimálisabb megoldást a zene szerelmesei számára, hogy hallgathassák kedvenc felvételeiket Hi-Res Audio minőségben úgy, ahogy azt az előadók, zenészek elképzelték. Burr-Brown 24bit / 192 KHz DAC és XMOS audió processzor Az Opus # 3 támogatja a 24 bites / 192 kHz-es kimenetet, és különálló X-MOS chipet használ a nagy felbontású audio fájlok lejátszására, mint a DSD64, a DSD128 és a DSD256.
  Most ajándék bőrtokkal a csomagban!

  További információk

  Normál ár: 345 990 Ft

  Kedvezményes ár 224 990 Ft

  Nincs készleten

 • Audio-Opus #2 (HA-600) - Mastering Quality Sound (MQS) minőségű, hordozható audio lejátszó (DAP)

  Az Opus # 2 hordozható DAP kiemelkedő teljesítményt nyújt a natív DSD és a 32 bit/384 kHz-es Hi-Res audio fájlok lejátszása esetében. A legjobb Sabre 32 ES9018K2M Real Dual DAC biztosítja a tiszta és részletező hangminőséget.

  További információk

  Normál ár: 512 990 Ft

  Kedvezményes ár 317 990 Ft

3 termék

oldalanként