LYPERTEK TEVI - Hi-Fi True Wireless sztereó Bluetooth fülhallgató


Teljesen vezetékmentes fülhallgató Hi-Fi zenehallgatáshoz tervezve a Qualcomm TrueWireless Stereo Plus technológiával. 10 órás üzemidő egyszeri feltöltéssel, IPX7-es vízállóság 1 m mélységig. Graphene membrán és 32bit Tri-Core processzor Kalimba DSP-vel, CvC 8.0 háttérzaj csökkentő algoritmussal. A tökéletes komforthoz és biztos illeszkedéshez, ( elvesztés megakadályozása) feltétlenül ajánljuk a COMPLY Audio PRO vagy TrueGrip Pro memóriahab fülillesztékeket!
A Bluetooth 5 hardver teljes mértékben kompatibilis a régebbi Bluetooth verziókkal. A Bluetooth 5 fülhallgatók vagy telefonok tökéletes működnek a Bluetooth v4.2-vel vagy bármilyen más korábbi Bluetooth verzióval is. Az új technológia előnyei (üzemidő, hatótáv, hangminőség) ugyan nem elérhetők, de tökéletesen fog működni a kapcsolat.

CSZ: MG-LYPTEV
Teljes leírás  

Elérhetőség: Készleten

39 990 Ft

* Kötelező kitölteni

Termék leírás

Részletek

LYPERTEK TEVI Hi-Fi Truly Wireless sztereo fülhallgató

Úgy gondoljuk, hogy semmi sem fontosabb, mint a fülhallgató hangja. A hang a TEVI fejlesztésének elsődleges prioritása. Az ORIVETI fejlesztői csapatának köszönhetően a TEVI rendelkezik a LYPERTEK magával ragadó hangjával, amely különféle pszichoakusztikai / akusztikai mérnöki kutatások eredménye és a LYPERTEK audioiparának hosszú távú know-how-ja.

Csúcsminőségű Graphene membrános meghajtó:

Nagy teljesítményű meghajtó egységre volt szükség a LYPERTEK magas minőségű hangjának megvalósításához. Ez az oka annak, hogy a TEVI az új Hi-Tech anyagot, a Grafént használja, amely 1000-szer könnyebb, mint a papír, és 200-szor erősebb, mint a fém. 

Nem csak hangszórókra, hanem DAC-ra és erősítőre is szükség van a hangrendszer létrehozásához. A TEVI a legújabb, Qualcomm Bluetooth 5-ös audio SoC chipsetet alkalmazza, ami teljesíti a jelfeldolgozással és az erősítéssel szemben támasztott magas követelményeket. Páratlan akusztikus teljesítményt nyújt a 32bit-es processzorral és a legújabb Kalimba DSP-vel.

aptX és AAC támogatás

A Lypertek Tevi támogatja az aptX kodeket is, amely magas színvonalú CD-minõségû hangot biztosít vezetékmentes kapcsolaton keresztül. Az aptX segítségével alacsonyabb késleltetéssel és magas hangminőséggel hallgathat zenét.Természetesen az AAC kodekek is támogatottak az iOS felhasználók számára.

Zenehallgatás vagy telefonálás

A Lypertek Tevi két üzemmódban képes kapcsolódni a mobiltelefonhoz.

Ha a telefonálás élvez prioritást és ráadásul zajos a környezet, úgy a TrueWireless Stereo módban kell párosítani a telefonnal. Ebben az esetben Master-Slave módon kapcsolódnak a kapszulák. Meghatározhatja melyik kapszula legyen a fő egység, ekkor egy szálon kapcsolódik a telefonhoz, miközben a két kapszula egymással kommunikál. A hívások közbeni környezeti zajt a beépített Qualcomm cVc 8.0 zajszűrő technológia normalizálja. Ha nagy a környezeti zaj, a kiválasztott Master fülhallgatót használhatja a szájához tartva kézi mikrofonként a még jobb beszédérthetőség érdekében. A Master kapszula mikrofonja érzékeli a beszédhangot, a fülben maradó Slave kapszula mikrofonja pedig a külső zaj mértékét. A beépített Qualcomm cVc8.0 technológia és a Kalimba DSP a két mikrofon által mért mérték alapján normalizálja a zajt a jobb beszédérthetőség kedvéért.

Készülékfüggő opció:

A közeljövőben megjelenő Qualcomm Snapdragon 845, 850, 855 855+ chipsetre épülô Androidos készülékek már lehetővé fogják tenni a Stereo Plus üzemmód használatát.

Ha a zenehallgatás élvez elsőbbséget és relatív csendes környezetben tartózkodunk, úgy a TrueWireless Stereo Plus módot érdemes választani. Ebben az esetben a két kapszula egymástól függetlenül kapcsolódik a telefonhoz, így hozva létre a kiváló minőségű zenehallgatáshoz a független jobb és bal csatornát. Ebben az esetben a telefonálás ugyanúgy működik, de a minőséget jelentősen befolyásolja a külső zaj mértéke.

Kimagasló zenehallgatási idő

A Lypertek Tevi az iparágban egyedülálló, 10 órás zenelejátszási időt kínál egy töltéssel. A dokkoló használatával ez 70 órára növelhető, ami napi 10 óra zenehallgatással 1 hétig elegendő. 15 perc töltéssel 2 óra zenehallgatásra elegendő energiát kap. A dokkoló gyorsan feltölthető a beépített USB Type-C aljazon keresztül.

A töltőaljzatból kivéve a fülhallgatók azonnal csatlakoznak az előzőleg párosított telefonhoz, de ha az egyik fülhallgatót a dokkolóban hagyja, úgy a másik fülhallgató mono headsetként használható.

IPX7-es nedvesség elleni védelem

A Lypertek Tevi képes ellenálni a víznek maximum 1 méteres mélységig az IPX7-es minősítésnek köszönhetően.

Hogyan használjam a TEVI-t?A Tevi teljeskörű testreszabásához használja  az ingyenesen letölthető LYPERTEK alkalmazást.
Elérhető az App Store és a Google Play áruházakban.

 

Bluetooth párosítás: 

Amikor először húzza ki a TEVI-t, azonnal belép a párosítási módba. A párosítás a bal vagy a jobb fülhallgatóval történhet. (Mindkét oldal master-ként működik). A két fülhallgató kommunikálni fog egymással, és mindkettő sztereó hangot ad ki mindaddig, amíg be vannak kapcsolva (azaz nem voltak manuálisan kikapcsolva vagy töltés esetén).

  1. A párosítás mód manuálisan is elindítható, ha duplán kattintunk a vezérlőgombra. A LED-ek ekkor villogni kezdenek.

  2. Lejátszás / szünet: Csak nyomja meg a vezérlőgombot.

  3. Hívás fogadása: Bejövő hívás közben nyomja meg a vezérlőgombot.

  4. Hívás elutasítása: Bejövő hívás közben nyomja meg egy másodpercig a vezérlőgombot.

  5. Hangerő növelése: Nyomja meg kétszer a jobb oldali fülhallgató vezérlőgombját.

  6. Hangerő csökkentése: Kattintson duplán a bal oldali fülhallgató vezérlőgombjára.

  7. Ugrás a következő műsorszámra: Nyomja meg háromszor a vezérlőgombot a jobb oldali fülhallgatón.

  8. Ugrás a következő műsorszámra: Nyomja meg háromszor a vezérlőgombot a bal oldali fülhallgatón.

  9. Az okostelefon hangvezérlésének aktiválásához a vezérlőgombot egy másodpercig le kell nyomni.

Hogyan lehet visszaállítani a TEVI-t?

A TEVI visszaállításához kövesse az alábbi eljárást:

A) Felejtse el a TEVI bluetooth nevét, [LYPERTEK] TEVI - L / R, a telefon bluetooth listájából.

B) Helyezze mindkét fülhallgatót a töltőaljzatba; (Ellenőrizze, hogy a töltőtokban van-e áram) 

C) Tartsa nyomva mindkét TEVI L / R gombot 5 másodpercig. Ne felejtse el ellenőrizni, hogy a kontroll LED pirosan világít.


D) Miután világít a LED,, engedje fel az ujjait. Ezután a TEVI-t visszaállította a gyári állapotra.

E) Vegye ki mindkét fülhallgatót a töltőből, az egyik oldalsó fülhallgató LED-je villog, ami azt jelenti, hogy párosítási módban van.  

F) A TEVI és a telefon újbóli csatlakoztatásához kövesse a párosítási eljárást.

 

 A LYPERTEK TEVI TWS fülhallgatóhoz a COMPLY Smart Core AUDIO PRO fülillesztéket ajánljuk! A szabadalmaztatott memóriahab anyagú illeszték biztosan a fülben tartja, kényelmesebb a viselet, és jobb lesz a mélybasszus is!  

Részletes adatlap

Részletes adatlap

Gyártó Lypertek
Modell TEVI
Fülhallgató típusa True Wireless fülhallgató
Meghajtó 6mm-es dinamikus meghajtó Graphene membránnal
Processzor Qualcomm
DAC Chip Qualcomm 32bit és Kalimba DSP
Frekvencia Átvitel (Hz) 20 Hz - 20 kHz
Csatlakozás Bluetooth 5
Anyag Műanyag
Garancia (hó) 12 hónap
EAN 6970571031038
Gyártói cikkszámok MG-LYPTEVI, MG-LYPTEVI-Ivory
Bluetooth profil v5.0
Zene / beszélgetési idő 10 óra
Töltési idő 1 óra
Készenléti idő 24 óra
Üzemidő (ó) 70 óra
USB csatlakozás USB Type-C aljzat csak töltésre
vízállóság IPX7
Egyéb jellemzők cVc 8.0 zajszűrős mikrofon
Master-Slave funkció
Csomag tartalma Lypertek Tevi
3 pár Flexifit Foam illeszték
USB Type-C töltőkábel
User manual
Meghajtó anyaga Graphene
Mikrofon típusa cVc 8.0
Bluetooth hatótáv 10m

Vélemények

Vásárló véleményei (11)

Ledöbbenés!!!Véleményezte K.Zoli
Értékelés
Elképesztően jó ez a kis füles! Itt az idő, hogy elengedjük a kábelt! Ezzel végre lehet, nem hiszed el, mennyire jól szól!

Előnyök: Hi-Fi hangzás, brutál hosszú üzemidő, egy egész nap sem merül le, folyamatos hallgatással!, teljes vízállóság, minőségi kivitel, minden porcikájából sugárzik a kiválóság.

Hátrányok: gyakorlatilag nincsen. (Létrehozva: 2020. 10. 11.)
zenei, értékes!Véleményezte Xavér
Értékelés
A sok pozitív tesz és vélemény ellenére is meglepett, mennyire torzítatlan és tiszta hangon szólal meg, őszintén rosszabbat várta.. MInden stíluson jól szól, de akusztikus hangszerek ének esetében látszik (hallatszik) megdöbbentően, hogy milyen jó munkát végeztek a mérnökök.Az árához képest is kiváló, szerintem drágább termékekkel szemben is brillírozhat. Különösen hosszú üzemideje gyakorlatilag lemeríthetetlen, egy teljes munkanapot is kibír! Kritikus rész: nincsen. (Létrehozva: 2020. 10. 01.)
Érték a pénzértVéleményezte KZ
Értékelés
Nagyon sok jót olvastam róla, és baráti körben is ajánlották, ezért esett a választás rá első sorban. A meglepetés az első probán ért és megdöbbentem, hogy a blutooth technológia ellenére ennyire tiszta, torzítatlan és részletes hangzást kínál. MInden tartomány első osztályú.Le a kalappal. az akksi pedig kimeríthetetlen szinte, nekem még nem sikerült lemerítenem a fülemben soha! (Létrehozva: 2020. 09. 22.)
Végre!!Véleményezte Kenesei
Értékelés
Sokat vártam rá, de megérte! Az első kékfogas füles, ami megdöbbentően zenei, különösen, hogy csak ennyibe kerül!
A formája kissé ormótlan az én kicsi fülembe, de másnak meg túl kicsi is lehet, így ezért nem húzom le! Azonban a hangja, üzemideje mindenért kárpótol! Fantasztikus, hogy mentes a szokásos digitális hangtól, az éles torzításoktól és nem nyom el mindent a mélytartomány. Mégis minden hallható frekvencia jelen van, a színpadképe és térábrázolása egészen szokatlanul jó, már-már egy komolyabb vezetékes rendszer minőségét idézi . Mindenkinek ajánlom, aki valamiért "rászorul" a Bluetooth technológiára. Ez eddig az első kompromisszummentes TWS. Nagyon jó! (Létrehozva: 2020. 02. 12.)
Megdöbbenés!Véleményezte Mersei Zs
Értékelés
Nenéz szavakba foglalni, mert ismeretlensége ellenére nagyon feladja a leckét ez a kis fülhallgató. Pompásan szól, kifejezett zenei hangzást kínál és nagyon kényelmesen ül a fülkagylóban. Az üzemideje bombasztikus és még szép is. A legnagyobb meglepetés pedig az ára, hiszen kevesebb mint a felébe kerül egy almás earpodnak, mégis kenterbe veri. (Létrehozva: 2020. 01. 16.)
LenyűgözőVéleményezte Evudlee
Értékelés
Jó ideje keresem már fülhallgató társam főleg a hosszú, repülős utazásokhoz. Nagyon fontos számomra a tiszta hangzás. Azt hiszem ennél csodálatosabb eszközt ilyen fantasztikus áron nem is találhattam volna.
Kristálytisztán szól, a hangok körül ölelnek, mintha a zenekarral egy légtérben lennék.
Mindenfajta zene kiválóan szól, Mozart is, a Genesis és a Rammstein is... boldog vagyok, hogy rátaláltam.
Kiváló minőség, nagyon igényes kivitel, hosszú üzemidő, szuperkönnyű és gyors párosítás. Csak ajánlani tudom! (Létrehozva: 2020. 01. 16.)
Várakozáson felüliVéleményezte R .Zsolt
Értékelés
Régi fülhallgatóm kezdet rendetlenkedni így már kb 1-2 hónapja keresem az utódját, Lényeg volt a legalább 5 órás üzemidő egy töltéssel ami jelentősen lecsökkentette a felhozatalt, de valahogy rátalálltam a LYPERTEK TEVI készülékre sajnos nincs magyar teszt rólla így megnéztem szinte az összes tesztet és mindenki dícsérte. Az elhatározás akkor történt amikor láttam a 20% kedveményt így nem is volt kérdés hogy lerendelem.

Megjött a termék aminek meglepően kicsi a tokja ez pozitívum és nagyon jól paszol a fülembe és alig van súlya. Szerencsére összetudtam vetni a hangzását más termékekkel első körben egy Razer Hammerhead BT modellel amit mondani se kell ég és föld volt a különbség (Zenéket iphone ról hajtottam és flack formátumban), Gondoltam oké akkor nézzük egy komolyabb termékkel szemben ez a Audio-Technica ATH-CKR100iS volt nemondom hogy a TEVI jobban szól de nagyon közel volt hozzá.
Így maximális a megelégedés.

Az üzemidő bámulatos nemtudom hogycsinállták a 10+60 órát ílyen hangzással le a kalappal.
Egyetlen negatívum hogy a TWSP kapcsolódás csak korlátozott készülékekkel érhető el (Ezt feltüntetheték volna) (Létrehozva: 2019. 11. 07.)
jó!Véleményezte H.Attila
Értékelés
Nagyon elégedett vagyok és el is gondolkodtatott, vajon van-e még szükség vezetékes fejhallgatókra, ha itt tart a technika? Pompás eszköz, nagyon egyszerű kezelés, nagyon hosszú működés, meleg szívvel ajánlom! (Létrehozva: 2019. 10. 28.)
Legjobb ár érték arány a megfizethető árú kategóráiában!Véleményezte Bulányi Tamás
Értékelés
Több mint egy hónapja használom már és maximálisan beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Azt tudnám ismételni amit az oldalon a termékkel kapcsolatosan már leírtak. Brutális akkumulátoridő, szép kiegyensúlyozott hangzás, (nagyon) barátságos árcédula. Ha nagyon szőrözni szeretnék, akkor a hangzással kapcsolatosan megjegyezném, hogy talán még egy kis magasabb tónust elbírna, de így is nagyon szép tiszta hangja van. Az audiofile hangzás talán még máshol van (nem is tudom, hogy true wireless kategóriában van-e valódi audiofile fülhallgató) de széles és távol a legjobb arányú true wireless füles. Még egy fontos tulajdonsága, hogy a többi true wirelessel ellentétben (pl. Galaxy Buds) headsetként is egészen jól muzsikál, még relative zajosabb környezetben is lehet vele telefonon beszélgetni. (Létrehozva: 2019. 10. 25.)
5*Véleményezte V. András
Értékelés
Netes vélemények alapján vágtam bele, jóllehet amíg meg nem vettem, nem is tudtam, hogy az Oriveti fejlesztése ez a márkanév. A használat teljes megdöbbenés! Elképesztően jó hang, egy vezetékmentestől már-már hihetetlen, audiofil irányultságú. Ehhez kiváló telefonálási minőség is és könnyű kezelhetőség társul. A legjobb azonban, hogy baromi sokat bír az akku, a katalógus adat ( 10 óra- 70 óra) biztosan hozható...Ja és felébe sem kerül a Sennheiser Momentumnak (Létrehozva: 2019. 10. 03.)
simply the best?Véleményezte J.J
Értékelés
Így kell ezt. A semmiből megérkezni és learatni a babérokat. Sose hallottam ezt a márkanevet, de most megjegyeztem. Az eddigi legjobb vezeték nélküli fülhallgatóm. szép a kivitele, anyagai, tapintása *5.
Azonban csak audiofileknek ajánlom! Nagyon jó vétel. (Létrehozva: 2019. 09. 26.)

Írd le a véleményed

Véleményezése a következő terméknek: LYPERTEK TEVI - Hi-Fi True Wireless sztereó Bluetooth fülhallgató

Értékeld ezt a terméket! *

  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Értékelés

Fizetési lehetőségek

Fizetési lehetőségek a Muzix Webshopban:

 

1. A kártyás fizetés

Világszerte több millióan használják ki a bankkártya által nyújtott előnyöket. Az ügyfelek ezzel az egyszerű és könnyű fizetési eszközzel a világ minden táján tudnak fizetni.
Webshop a következő kártya típusokat fogadja el:

- MasterCard (MasterCard SecureCode)
- VISA (Verified by VISA)
- VPay
- American Express
- Diners Club, Discover
- JCB
- Maestro SecureCode 

2. Barion fizetés

Kártyás és prepaid fizetésa weben, mobilon, boltokban és egymásnak. Fizess bankkártyáddal, a kártyaadatok begépelése nélkül, mobilon is.
www.barion.com/hu

3. PayPal fizetés

Lehetőséget biztosítunk a világszerte ismert PayPal fizetési mód használatára egyaránt. A PayPal rendszerén keresztül internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni, ill. továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név, valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához. 
www.paypal.com/hu

4. Utánvétes fizetés

Fizess a megrendelt termékért a csomag kézhezvételekor készpénzzel vagy bankkártyával akár.

Szállítási módok

Mi a MuzixGroupnál mindig a az Ügyfelek lehető legszéleskörübb kiszolgálására törekszünk. Többek között arra, hogy a vásárlás a lehető legkisebb fáradtsággal és a lehető legnagyobb kényelemmel járjon. Ezért webshopunkban többféle szállítási mód közül választhatsz.
Kérjük, nézd át az alábbi listát és válaszd ki közülök a Neked leginkább megfelelőt!

 

Személyes átvétel üzletünkben

A webshopon megvásárolt terméket lehetősége van üzletünkben is átvenni nyitvatartási időnkben. Amennyiben a megvásárolt terméket az átvételkor szeretné kifizetni, abban esetben az utánvétel opciót kell választani a fizetési módnál. Üzletünkben készpénzzel tud fizetni, tehát ha kártyával szeretne, akkor a webes vásárlás során kell megtennie azt!

Cím: 1139 Budapest., Fáy u. 20.
Nyitva tartás: H-P 9.00-17.00

 

Pick Pack Pont

Tudtad, hogy a Pick Pack Pont szolgáltatás használatával nem csak időt és pénzt takaríthatsz meg, de a környezetet is óvod? Válasszd a Pick Pack Pontot és élvezd a szolgáltatás előnyeit online vásárlásai során! A Pick Pack Pont-oknak köszönhetően már nem kell várnod otthon, munkahelyeden a csomagra, mivel Te döntöd el hol és mikor veszed át interneten rendelt csomagodat.
Díja: br. 1.500.- Ft
Tovább olvasom

 

FoxPost

Ha online vásárláskor a FOXPOST-tal kéred a csomagod, akkor sorban állás, futárra várakozás és plusz körök nélkül veheted át rendelésedet. Okos csomagautomatáinkat ugyanis ott találod, ahol amúgy is gyakran jársz: az útba eső bevásárlóközpontokban.
Díja: br. 1.500.- Ft
Tovább olvasom

 

Házhoz szállítás

Megbízható csomagszállítás rövid határidőkkel. A legegyszerűbb és a legkényelmesebb módja a csomagrendelésnek. Nem kell sehova sem menned, rendelésed hétfőtől-péntekig normál munkaidőben házhoz szállítjuk.

Előnyei:
A címzett e-mailen vagy SMS-ben értesül a csomag feladásáról
Háromszori kézbesítési kísérlet
Internetes csomagkövetés
Akár utánvéttel is
Díja: br. 1.500.- Ft