LOTOO PAW 5000 MK II. - Hordozható veszteségmentes audio lejátszó


A Lotoo PAW 5000 Mk II. egy kimagasló hangminőségű, nagyfelbontású hordozható audio lejátszó szimmetrikus fejhallgató aljzattal, DSD, ISO lejátszással és Bluetooth vezeték nélküli kapcsolattal.


 


 

CSZ: LTO-PAW-5000MKII
Teljes leírás  

Elérhetőség: Készleten

109 990 Ft

Termék leírás

Részletek

Lotoo PAW 5000 Mk II. veszteségmentes lejátszó

A Lotoo megújította az eddigi legkelendőbb, PAW 5000-es digitális audio lejátszóját! A változtatás első ránézésre szinte nem is látszik, hiszen a jól bevált design-on és ergonómián gyakorlatilag nem változtattak. A házon kívülről csak a Jog-Dial tárcsa megjelenése változott, illetve a készülék elő- és hátlapja immáron nem műanyag, hanem matt  eloxált alumíniumból készül. A váz továbbra is alu. Annál nagyobb a készülék belsejében a változás!Megmaradtak a fantasztikus képességek, mint a klasszikus csúcsérték kivezérlés kijelző, a vonali és S/PDIF digitális kimenet, a Bluetooth modul, a parametrikus EQ, a kétfokozatú GAIN,(erősítési funkció) A SPORT módban a lejátszási sebességszabályozás hangmagasság változás nélkül, az akár 2TB (!) méretű sd kártya fogadás képessége, a villámgyors felhasználói rendszer. (User Interface), 


 

Professzionális technológia

A hangzást és a felbontást lényegileg befolyásoló chipsetek legmodernebbre való cseréje újabb dimenzió felé nyitotta ki és a kategória éllovasává teszi újfent a PAW 5000 Mk II-t. A Texas Instrument erősítő modul jelentősen csökkenti a zajszintet és növeli a dinamikát, miközben az AK DAC chip akár 11,2MHz mintavételezésű natív DSD-, vagy 384kHz-es PCM digitális fájl lejátszását teszi lehetővé.

 

Bluetooth 

Bluetooth A2DP (728 kbit/s maximális hangátviteli sávszélesség) sztereo audio vezetéknélküli hangátvitel fejhallgatóra vagy aktív hangsugárzóra.
A vezeték nélküli hangátvitelnek köszönhetően kényelmesen hallgathatja kedvenc felvételeit Bluetooth fülhallgatón, vagy a manapság oly divatos aktív hangsugárzókon.
Gyors csatlakozás, stabil, megbízható adatkapcsolat.

 

Formátumok

A Lotoo PAW 5000 Mk II. lejátszó számos nagyfelbontású formátumot kezel.

 DSD64 / 128 / 256DFF / DSF / ISO / WAV / MP3 / FLAC / APE / OGG / M4A / AAC / ALAC / CUE

A lejátszó érdekessége ai ISO fájlok lejátszása, valamint a CUE fájl alapú lejátszási listák kezelése.

Mintavételi ráta: 

DSD: 2.8MHz/5.6MHz/11.2MHz

PCM: 32bit/32kHz - 32bit/384kHz

 

Szűrők

PMEQ: 5 db 48 szegmenses szűrő állítási lehetőség mentési és megosztási lehetőséggel, minden mentett beállításnál külön állítható FO, GAIN, TYPE.

ATE (Acoustic Timbre Embellisher): DSP Chip gyárilag rögzített, professzionális audio utómunkáknál használatos algoritmusokkal. 

 

Csatlakozók

A hagyományos 3,5mm-es fejhallgató csatlakozó mellett megtalálható a szimmetrikus, 2,5mm-es csatlakozó is, amivel lényegesen jobb hangminőségben hallgathatjuk felvételeinket az arra alkalmas fej- vagy fülhallgatóval.

A 3,5mm-es kombinált digitális optikai/analóg vonalszintű kimenet segítségével könnyedén csatlakoztathatjuk a lejátszót az otthoni Hi-Fi rendszerünkhöz. A nagyfelbontású, veszteségmentes fájformátum kezelésnek köszönhetően a CD-lemeznél lényegesen jobb hangminőségben hallgathatjuk kedvenceinket.

A Super Speed USB 3.0-ás adatkapcsolat akár 90M/s sebességet biztosít a számítógépről történő zenefájlok másolása során. Így nincs szükség a memóriakártya eltávolítására és külső kártyaolvasó használatára. (A memóriakártya eltávolítása majd visszahelyezése után a kártya tartalmát manuálisan kell frissíteni a lejátszóban)

 

Anyaghasználat

A PAW 5000 Mk II. teste a repülőgép iparban használatos nagy igénybevételeknek ellenáló dúralumíniumból készül. A nagy szilártságú váz biztos védelmet nyújt az elektronikának, valamint blokkolja a külső elektromos interferenciákat.
A fizikai nyomógombok használata biztos, megbízható működést garantál. A hagyományos, TFT kijelző alacsony akkumulátor szint mellett is jó olvashatóságot garantál.

 

Sport mód

A Lotoo PAW 5000 Mk II. rendelkezik egy kifejezetten aktív életmódhoz kifejlesztett üzemmóddal. Ebben az esetben a Sport Mód aktiválásával lehetőség van a zene ütemének gyorsítására vagy lassítására  + / - 20% -kal, így igazítva a futás ritmusához a zene ritmusát. Az erős felpantintható hátlappal egybeépített karpánt kényelmes viseletet garantál az aktív testmozgás közben.

 

Részletes adatlap

Részletes adatlap

Gyártó Lotoo
Modell PAW5000MKII
Processzor AnalogDevices ADI Blackfin 514 DSP
DAC Chip Asahi Kasei AKM4490EN
Mintavételezési ráta 1 BIT - DSD 2.8MHz/5.6MHz/11.2MHz
8 BIT/32BIT - PCM 32kHz - 384kHz
Erősítő Texas Instruments OPA1622
Fájl formátumok DSD 64/128/256 DFF / DSF / ISO / WAV / MP3 / FLAC / APE / OGG / M4A / AAC / ALAC / CUE
Kijelző 2" színes TFT
Frekvencia Átvitel (Hz) 20Hz - 20kHz +/- 0,2dB
Érzékenység (DB) 118 dB @1 kHz
Harmonikus torzítás <0,0006 ( 1kHz „A” súlyozott)
Jel Zaj (dB) >=114dB
Anyag Eloxált alumínium
Csomag Tömeg (g) 110g
Garancia (hó) 12 hónap
Bluetooth profil A2DP
Akku kapacítás (mAh) 1700mAh Li-Polymer
Bemenet USB 3.0
Kimenet vonal / SPDIF, 3,5 mm, 2,5 mm szimmetrikus
150 mW @ 32 ohm csatornánként
Memória (GB) TF Kártya - 2TB Max. támogatás
Csatlakozók 2,5mm szimmetrikus fejhallató kimenet
3,5mm fejhallgató kimenet
3,5mm jack / S-PDIF vonalszintű kimenet
USB csatlakozás Super Speed USB 3.0
Egyéb jellemzők ATE (Acoustic Timbre Embellisher) - 7 gyári beállítás
PMEQ (Parametrikus kiegyenlítés) 8 előre beállított és 6 elmenthető hangzáskép
Csomag tartalma 1 db PAW5000 MkII készülék
3.0 USB töltő- adatkábel
Sport karpánt
Sport karpánt rögzítő héj
Kezelési útmutató

Vélemények

Vásárló véleményei (3)

Profi. Minden szempontbólVéleményezte Kercsó
Értékelés
Nem mondanám, hogy ipari formatervezési díjjal jutalmaznám ezt e kis készüléket és nem csak megjelenése, de bizonyos képességei - mint kijelző mérete - sem tűnnek a piac élvonalába valónak... azonban itt vége kell szakadjon a kritika, ugyanis DÖBBENETESEN jól szól! Egészen brilliáns, ahogy kezeli a hangszereket, a teret és a magas felbontású fájlok nagy dinamikáját! Füles legyen a talpán, ami képes ezt szűretlenül visszaadni!

Fantasztikus benne a parametrikus EQ, jóllehet ezt csak a hozzáértők fogják tudni használni. ( segítek, itt egy kis leírás mi is ez:http://musicdivision.hu/eq-alapok/ ) és igazán jövőálló a 2TB-ig bővíthető memória slot. Ilyet még nem is hallottam! Villámygyors a fájlok mozgatása és a bluetoth kimenet is jó dolog, jóllehet a hangerőt csak az eszközön lehet állítani, itt vonali a kimenet.

Van azonban OPTIKAI KIMENET(!) és 2,5-es szimmetrikus, amelyen hallhatóan jobban szól. Még sport módozatot is tud- nekem mondjuk felesleges - de szellemes, hogy a hangmagasságot nem változtatva tud a tempón oda-vissza változtatni!... CSak ajánlani tudom és meghallgatni, mielőtt bármit is vesz az ember! (Létrehozva: 2018. 09. 13.)
SzuperVéleményezte Lóránt
Értékelés
Elöljáróban annyit, hogy szeretem az igényes cuccokat. Van hordozható média playerem más gyártótól. Kíváncsiságból mentem el kipróbálni a Lotoo Paw5000MkII-t. Elsőre a hangja volt az ami megfogott - ugyan mi más :-D - A kinézetre nem adtam. Három Hi-res fülhallgatóval teszteltem. A hangélmény egy normális flac felvétellel mutatott , teljesen meggyőzött. A dsd 256-os felvételek csak ezek után jöttek. Nagyon szépen definiált hangok, meggyőző mélyek. Érezni lehet a teret a felvételekben. Ezt eddig egyetlen más playerrel sem éreztem. Persze ehhez kellett a jó fülhallgató is.
A kezelhetősége egyszerű, kivéve a parametrikus EQ, ahhoz még nem nyúltam, de az előre beállított hangeffektek, nagyszerűen működnek. A kijelzőre sincs panaszom. Megfelelő információt nyújt. Extraként a sportmódban a futás, vagy egyéb tevékenység ritmusához állítható a zene sebessége, a hangmagasság változtatása nélkül.

Vannak rosszabb oldalai is a készüléknek. Az első az akkuidő. Nekem kicsit kevésnek tűnik. 6-8 órát tud menni egy töltéssel. Lefagyás esetén - egy esetleges 5.1 sávú felvétel lejátszása esetén - csak resetálással indítható újra.
Összességében egy nagyon jó, ár-érték arányban teljesen korrekt kis készülék. Amióta megvan azóta egyre többet hallgatok zenét! (Létrehozva: 2018. 04. 17.)
HangbajnokVéleményezte F.Ferenc
Értékelés
Előljáróban: Vannak jó és kevésbé jó oldalai a készüléknek. Kezdjük a jóval: Varázslatosan tiszta és torzítatlan hangzás, egészen apró részletek lesugárzási képességével. Egyszerűen igézően szól. Egy nyitott, 300Ohmos fejhallgatóval és egy 3 utas fülmonitorral használom, de a bluetooth kimenet az autóban is tökéletes, iszonyú csendes és dinamikus. Még autóban is kimagasló a hangzás kékfoggal!!!. Jó és egyszerű a kezelhetősége, jóllehet az a parametrikus EQ igen bonyolult. Használni mondjuk nem muszáj. Nem is használom. Nagyon szép és informatív a kijelzője, nekem a csúcsértékes kivezérlésjelző sokkal inkább a minőségi HiFi-hez tartozik, mint egy iPod jellegű albumborító stb.

Jöjjenek a kevésbé tetsző részek: Túl kicsi és a tenyeremben egy kézzel nehézkes a kezelése, mert a hüvelykujjam számára aprók a gombok. A bluetooth hangerőt nem állítja a hangerőszabályzó. Akkuidő: Azt gondoltam, hogy 12 órát is elmegy, ezt olvastam egy fórumon, de nem... Hangerő függvényében 6-10 óra amit egy töltéssel bír. Azért ezek csak érzések, panaszom nincsen,igen korrekt és profi eszköz, meglepően elfogadható áron. 20 évvel ezelőtt egy kazettás csúcsdeck került ennyibe, vagy többe és hát hol van az a hangminőség ehhez képest... Összességében korrekt, hogy ki lehetett próbálni, kaptam sok szakmainak számító tanácsot és nagyon-nagyon magasra tett lécet a hangminőség vonatkozásában. Boldog vagyok! (Létrehozva: 2018. 01. 22.)

Írd le a véleményed

Értékeld ezt a terméket! *

  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Értékelés

Fizetési lehetőségek

Fizetési lehetőségek a Muzix Webshopban:

 

1. A kártyás fizetés

Világszerte több millióan használják ki a bankkártya által nyújtott előnyöket. Az ügyfelek ezzel az egyszerű és könnyű fizetési eszközzel a világ minden táján tudnak fizetni.
Webshop a következő kártya típusokat fogadja el:

- MasterCard (MasterCard SecureCode)
- VISA (Verified by VISA)
- VPay
- American Express
- Diners Club, Discover
- JCB
- Maestro SecureCode 

2. Barion fizetés

Kártyás és prepaid fizetésa weben, mobilon, boltokban és egymásnak. Fizess bankkártyáddal, a kártyaadatok begépelése nélkül, mobilon is.
www.barion.com/hu

3. PayPal fizetés

Lehetőséget biztosítunk a világszerte ismert PayPal fizetési mód használatára egyaránt. A PayPal rendszerén keresztül internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni, ill. továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név, valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához. 
www.paypal.com/hu

4. Utánvétes fizetés

Fizess a megrendelt termékért a csomag kézhezvételekor készpénzzel vagy bankkártyával akár.

Szállítási módok

Mi a MuzixGroupnál mindig a az Ügyfelek lehető legszéleskörübb kiszolgálására törekszünk. Többek között arra, hogy a vásárlás a lehető legkisebb fáradtsággal és a lehető legnagyobb kényelemmel járjon. Ezért webshopunkban többféle szállítási mód közül választhatsz.
Kérjük, nézd át az alábbi listát és válaszd ki közülök a Neked leginkább megfelelőt!

 

Személyes átvétel üzletünkben

A webshopon megvásárolt terméket lehetősége van üzletünkben is átvenni nyitvatartási időnkben. Amennyiben a megvásárolt terméket az átvételkor szeretné kifizetni, abban esetben az utánvétel opciót kell választani a fizetési módnál. Üzletünkben készpénzzel tud fizetni, tehát ha kártyával szeretne, akkor a webes vásárlás során kell megtennie azt!

Cím: 1139 Budapest., Fáy u. 20.
Nyitva tartás: H-P 9.00-17.00

 

Pick Pack Pont

Tudtad, hogy a Pick Pack Pont szolgáltatás használatával nem csak időt és pénzt takaríthatsz meg, de a környezetet is óvod? Válasszd a Pick Pack Pontot és élvezd a szolgáltatás előnyeit online vásárlásai során! A Pick Pack Pont-oknak köszönhetően már nem kell várnod otthon, munkahelyeden a csomagra, mivel Te döntöd el hol és mikor veszed át interneten rendelt csomagodat.
Díja: br. 1.500.- Ft
Tovább olvasom

 

FoxPost

Ha online vásárláskor a FOXPOST-tal kéred a csomagod, akkor sorban állás, futárra várakozás és plusz körök nélkül veheted át rendelésedet. Okos csomagautomatáinkat ugyanis ott találod, ahol amúgy is gyakran jársz: az útba eső bevásárlóközpontokban.
Díja: br. 1.500.- Ft
Tovább olvasom

 

Házhoz szállítás

Megbízható csomagszállítás rövid határidőkkel. A legegyszerűbb és a legkényelmesebb módja a csomagrendelésnek. Nem kell sehova sem menned, rendelésed hétfőtől-péntekig normál munkaidőben házhoz szállítjuk.

Előnyei:
A címzett e-mailen vagy SMS-ben értesül a csomag feladásáról
Háromszori kézbesítési kísérlet
Internetes csomagkövetés
Akár utánvéttel is
Díja: br. 1.500.- Ft

Talán a következő termékek is érdekelhetik: