HÁZIMOZI FEJHALLGATÓK

Különleges fejhallgatók és eszközök a mozi szintű hangélményért a környezetünk zavarása nélkül.

Minden olyan esetben, amikor az otthoni szórakozás előtérbe kerül és mozi helyett otthon szeretnénk egy-egy filmet, vagy egyéb szórakoztató tartalmat megnézni, de a környezetünk nem teszi lehetővé, hogy az esetleg létező és amúgy kiváló házimozi rendszerünk hangját szabadon ereszthessük.

A szűkebb családi fészek, vagy az időpont okán igencsak zavaróak lehetnek a környezetünk számára a filmnézőt magával ragadó hangok, effektek, esetleg az otthon nézett koncert hangereje és dübörgése. Ilyenkor jön jól, egy speciálisan erre fejlesztett fej-, vagy fülhallgató, mely egy, vagy kétszemélyes koncert teremmé varázsolhatja nappalinkat, anélkül, hogy a mellettünk tanuló, pihenő, vagy éppen mással foglalkozó családtagot zavarnánk.

A kaliforniai MEE Audio specialista eszközei a legmodernebb ún. Low Latency, azaz „késedelemmentes” audio átvitelt biztosítják akár egy egyszerű televízió készülékekről is anélkül, hogy a kép és a hang elcsúszna egymástól. A rendszerhez opcionálisan választható „Connect” vagy „Connect HUB” eszközök bármely beltéri egységhez* megteremtik a kapcsolatot és képesek egyidőben két bluetooth eszközt is kiszolgálni ( 2 vezetékmentes fejhallgató) (*Beltéri egység: az a doboz/készülék, amit a televízió adás szolgáltatója biztosít a TV előfizetéshez. Ehhez van kapcsolva a TV készülék)