FEJHALLGATÓK OTTHONI MUNKAVÉGZÉSHEZ

A távmunka nem teher, hanem lehetőség. Kényelmes, kötetlen és akár még hatékonyabb is lehet, ha a „zavaró faktorokat” ki tudjuk iktatni, miközben a költségtényezők a munkavállalónak és munkaadónak is pozitív kihatásúak. A munkavállalónak a kevesebb utazási költség vagy éppen az otthoni étkezés kedvezőbb költségei, míg a munkaadónak a csökkenő irodaköltségek jelenthetnek előnyt.

Azonban a munkavégzés egy olyan szobában, lakásban, ahol esetleg a munkavégzéshez nincs külön helyiség, és esetleg az iskolából otthon maradó gyermekekkel vagy egyéb a munkában zavaró körülménnyel kell egy légtérben dolgozni, az semmiképpen nem támogatja az elmélyült munkavégzést. A zavaró zajok és/vagy gyermekzsivaj lehetetlenné teheti a koncentrációt és a felelős munkavégzést.

Hogyan lehet ezen segíteni? Nos, a ZENE itt is segít. A zene izoláló hatása bizonyított és nagyvállalati open office környezetben is gyakran alkalmazzák az egy légtérben ülő munkatársak szeparálására, a figyelem fenntartására, akár hangzavarban is. A legjobb megoldás a zajkizáró fül-, vagy egy könnyű fejhallgató, mely órákon át viselve sem zavar és halk zenét hallgatva a háttérzaj szerepe nemcsak teljesen megszűnik, de a koncentráció és a hatékony számítógépes munkavégzés kulcsa lehet akár hosszú órákon át.

1-9-ig Össz.: 27

oldalanként

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-9-ig Össz.: 27

oldalanként

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3