HIFISHOW 2018 Október 27-28

hifi2018 

Sárospatak terem: A ZENE NÉGY MEGKÖZELÍTÉSE

Sok szeretettel és nagy várakozással hívunk meg a 19. alkalommal megrendezésre kerülő Házimozi & Hifi Show kiállításra, melynek egyik állandó kiállítója és résztvevője a zenehallgatás szakértője: a MuzixGroup. De nem csak kiállítóként vagyunk jelen a legnagyobb hazai audiovizuális kiállításon, hanem hagyományosan, minden évben itt mutatjuk be először újdonságainkat, melyek idén is tartogatnak különlegességeket!

Az okostelefonok elterjedésének és népszerűségének növekedése átformálta életünk majdnem minden területét és alapvetően változtatta meg zenehallgatási szokásainkat is. A különleges minőségű hi-fi hangzás immáron a zsebünkben is elfér. Nem csak magunkkal vihetjük a zenét ahová és amikor csak akarjuk, de ma már kézzelfoghatóvá vált a hordozható, valóban minőségi zenehallgatás és Hi-Res technológia, melyet eddig csak otthonunkban élvezhettünk. 

Hisszük, hogy a zenehallgatás immáron nem helyhez kötött és olyan eszközöket kínálunk ehhez, amelyek a mai kor lehetőségein belül a legigényesebb zenerajongókat is kiszolgálják. Elkötelezettek vagyunk az egyre szélesedő és folyamatosan fejlődő „digitális életmód” iránt. Szakértők az audiophile zenelejátszók és a Personal Audio területén. Gyere és győződj meg róla személyesen is a kiállításon, ahol megismerheted és meghallgathatod márkaportfóliónk ékköveit: a AudioflyAudio-OpusENIGMAcousticsLars&IvanLotooi-Tech ProStereoUltrasoneSoundMAGIC, Vifa  és Oriveti márkáink különleges termékeit.

 


KERESD A MUZIX GROUPOT ÉS MÁRKÁINKAT A WEST-END HILTON HOTEL SÁROSATAK TEREMBEN!

 

VIFA – A ZENE a lakás része...

A dán design és a kézműves minőség ötvözete a közel 90 éves gyártótól. Képzeld el a legjobbat és a VIFA túltesz rajta! Gyere és hallgasd meg hogyan szól élőben egy Vifa hangszóró! A digitális hangsugárzók új sorozata egyedi és élvezetes módon egyesíti a Vifa alapvető értékeit. Élethű hangzás, prémium anyagok és technológiák jutnak teljes mértékben kifejezésre a letisztult, mégis kifinomult skandináv dizájnban, egy sokoldalú csúcskategóriájú termékcsaláddá változtatva.

Ultrasone – A ZENE valósághű leképezése. Igazi innováció Bajorországból

German. Engineering . A bajor gyártó világnagyságok számára is készít prémium fejhallgatókat és valós alternatívát kínál a jól ismert márkákkal szemben. Unikális megjelenés, lenyűgöző megépítési és hangminőség. Egy életre szóló élmény. A PROfesszionális felhasználók számára is különleges választékot kínál, akár DJ, STúdió, vagy éppen színpadi felhesználási célokra. A HiFi kiállításon minden modellt van lehetőség meghallgatni és felfedezni a különleges S-logic technológia által létrehozott térhangzást. A A hallás és a fül fiziológiájának alapos tanulmányozásával kialakított szabadalom a hangzás és a térbeli megjelenítés minősége okán számos rajongót szerzett a HiFi, a PROfesszionális Stúdiótechnika és a Zeneipar berkein belül, mivel a hangzás természetesebb, informatívabb lett, hasonlóan a hagyományos hangsugárzók hallgatásánál tapasztaltakhoz.

STAGE – A ZENE előállítása /  Profi hangszerek – profi meghallgatással.

Újszerű kezdeményezésünkben egy komplett zenei színpadot építünk fel, ahol a Padtech elektromos dobok és a Hangszerplaza által biztosított elektromos gitárok mellett egy szintetizátor is lesz. A profi technikus nemcsak az ide látogató zenészeket segíti, de bármely látogató kipróbálhatja a hangszereket. Meghallgatni azonban az AudioFly és az Ultrasone professzionális fülmonitorjaival és fejhallgatóival a „Silent disco” mintájára lehet csak... Számos zenész és még a Madách Színhár "Rocksuli" fiatal zenész sztárjai is meghallgathatóak a West End Hilton Hotel Sárospatak termében.

HiFi goes Mobile – A ZENE hordozhatóvá vált

A világszerte elismert CANJAM mintájára számos fül-, és fejhallgató, hordozható erősítő és DAC , valamint DAP próbálható ki.

Itt debütál hivatalosan Magyarországon a nagyközönség előtt a:

  • LOTOO PAW GOLD Touch
  • Audio OPUS család
  • Oriveti New Primacy + az Oriveti Affinity 2,5mm-es szimmetrikus speciál kábellel
  • ENIGMAcoustic Dharma D200 / Dharma D1000
  • SoundMAGIC E11 és E11C

 

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK:

20%-os kedvezmény minden nem akciós Audio-OpusAudioflyENIGMAcousticsLars&IvanLotooi-Tech ProStereoUltrasoneSoundMAGICVifa  és Oriveti termékre!*

Nincs más teendő, mint vásárláskor, a kiválasztott termék(ek) kosárba helyezése után beírni a HIFISHOW2018 kuponkódot és máris él a 20%-os kedvezmény!

HIFISHOW2018

*Az ajánlat a készlet erejéig, illetve visszavonásig, de legfeljebb 2018. november 11-ig érvényes  minden www.muzix.hu webshopban megrendelhető termék vásárlásakor. Más ajánlatokkal és kedvezményekkel nem vonható össze. A kedvezmények esetleges összevonása automatikusan a 20%-os kedvezmény elvesztésével jár.

Ha segítségre van szükséget, hétköznapokon munkaidőben (9.00-17.00) használd a webshop chat ablakát vagy keress minket a központi telefonszámunkon: 061-907 0 709