Itt a nyaralások ideje, de útközben, vagy ha szakad az eső bizony elgondolkodunk, jó lenne zenét hallgatni, vagy filmet nézni akár laptopon, de úgy hogy ne zavarjunk ezzel apartmanunkban, szállodai szobánkban másokat.

Íme az ajánlataink nyárra.

Bluetooth fülessel vezeték nélkül kapcsolódhatunk mobilunkhoz,laptopunkhoz, de akár okos tévéinkhez is. Az Awei cég kínálatában megtalálhatjuk a nekünk tetsző megoldásokat, Bluetooth fülhallgatói akár mágnesesen is összekapcsolhatóak, nagyon kompakt kivitelűek, strapabírók és nem utolsó sorban ár-érték arányuk kiváló. Zenehallgatás közben akár hívásainkat is könnyen, egyszerűen lebonyolíthatjuk, egy gombnyomás az egész.

Bluetooth-os fülhallgató

ES Q3 fülesük árfekvése pedig egy jobb fagylaltozás költsége, bátran ajánlhatjuk tehát, 4 választható színben. Awei Q3 fülhallgató

Feljebb lépve építési és hangminőségben rögtön egy különösen ajánlott vétellel kezdeném, ez pedig a SoundMAGIC ES18 névre keresztelt fülese, ár-érték arányban pillanatnyilag verhetetlen. Kicsivel több mint 4 ezer forintos árához képest hatalmas hangot produkál, ha kicsit mélyebben nyúlunk pénztárcánkba (egy ezrest hozzátéve) pedig egy minden eszközzel használható headsetet vásárolhatunk, megtartva pompás audio képességeit.

Soundmagic ES18

 

Régi best-buy minden külföldi és hazai oldalon az E10 füles. Kiveséztem már alaposan, viszont kicsivel többért akár E50S típusjelűt is kaphatunk, roppant kulturált hangképpel, erőteljes mély energiákkal. Aki pedig a magaslatokat szeretné megcélozni, annak az E80S típust ajánlom, itt már bátran köthetjük rá akár komolyabb játékosra is, klasszikus, vokális és jazz zenén is nagyon szépen szerepel, kiegyenlített, meleg, sokáig hallgatható hangképpel.

Soundmagic E80S

Ha igazán időtálló készülékeket szeretnénk, akkor csak egy tippünk marad, ez pedig az angliai székhelyű RHA cég termékpalettája. Fülesei tömör fémből készültek, vezetékeik is magas minőségi követelményeknek tesznek eleget, emiatt a cég 3 (!) év gyártói garanciát vállal rájuk, ilyen intervallummal más fülhallgató gyártónál nem találkozunk. A cég palettájának csúcsa pillanatnyilag a T20i modell, leírni is nehéz a minőségi kialakítás jellemzőit, dióhéjban egy roppant masszív tömör fémtest, ami megfelelően behelyezve nagyon jól izolál (csillapítja a környezeti zajokat), vezetéke pedig elnyűhetetlen. Tartozékokban sincs hiány, a cég még 3 pár eredeti Comply szivacsot is mellékel vájt fülűeknek.

RHA T20i fülmonitor

Itt megemlítek egy T20-hoz kapcsolódó akciót, amelyben egy fülhallgató erősítővel együtt akár olcsóbban megvásárolhatjuk, mint ha csak a fülhallgatót vesszük magában.

RHA T20i Lars&Ivan HA-1 csomagajánlat

Nem muszáj tehát esős napokon, vagy autóban sem unatkoznunk, telefonunkhoz, lejátszónkhoz, laptopunkhoz csatlakoztatva csendben kikapcsolódhatunk ezen készülékek segítségével is. Jó idő esetén pedig irány a part!   TOVÁBB A MUZIX WEBSHOPBA