MEE Audio olyan szenvedélyes hangzás-rajongók csapata, akik a zenét legjobb minőségében szeretik élvezni. Szenvedélyüket innovatív, különleges minőségű audio készülékekkel terjesztik, hogy a zene inspirálhasson mindenkit, ahogyan őket is. Ahol mások egy fül-, vagy fejhallgatót látnak, ott ők az utolsó lépést a zene megtapasztalásának lehetőségében olyan minőségben, mint amilyennek azt szánták. Ezért finomítják megszállottan egy termék minden részletét, hogyan nézzenek ki, milyen kényelmes legyen, miként szóljon, azért, hogy a lehető legjobb zenehallgatási élményt nyújtsa.

 

A kínálatukban szereplő termékek között markánsan jelen van a televízió hallgatáshoz fejlesztett speciális fej és fülhallgatók, valamint jeltovábbítók.

Az igény a környezet zavarása nélkül élvezhető televízióadás vagy mozifilm nézésre régi keletű. Először a vezetékes megoldás, mint elérhető egyetlen lehetőség jelentette a megoldást. A gyakran akár 5 méteres vezetékkel ellátott fejhallgatók használata, tárolása eléggé kényelmetlen volt. Ennek hatására kezdődött meg a vezeték nélküli technológiák fejlesztése.

Az első vezeték nélküli megoldások az infravörös technológiát használták a jelátvitelre. Hátránya, hogy szükséges volt az adó és a vevő közötti akadálymentes ráláthatóság a folyamatos jelátvitel biztosításához.
A technológia előnye, hogy szinte zajmentes, valamint a frekvencia szennyezésre érzéketlen megoldás.
Hátránya a nem mindig biztosítható folyamatos adatkapcsolat és a rövid akkumulátor üzemidő.

A következő lépcső az un. RF – rádiófrekvenciás – jelátvitelt használó fejhallgatók megjelenése volt.

A rádiófrekvenciás technológia a rádiófrekvenciás jelek akadálymentes terjedésére épül. Itt nem jelentkezik a fizikai akadály miatti jelvesztés. Nő a hatótávolság, ami elméletben 100 méter lett. A technológia rohamos fejlődésével megjelentek a térhangzás technológiával kiegészített rendszerek, valamint a több fejhallgató használatának lehetősége is.

A hátrány a rádiójelek szennyezéséből adódó háttérzaj jelentette. Akár egy hűtőszekrény bekapcsolása, vagy egy villanykapcsoló használata is hallható zavart okozott. A zajszűrő technológiák használatával ezeknek a problémáknak nagy része megoldódott, de az állandó sistergés megmaradt.

Az okostelevíziók rohamos fejlődésével elérhetővé vált a Bluetooth technológiát használó eszközök új generációja.

A Bluetooth technológia szinte minden eddigi hibára megoldást jelent.
Zajmentes jelátvitel, hosszú üzemidő, több eszköz egyidejű használata, akár HD minőségű hang.

Egyetlen jellegzetes hiba a jel késleltetésből adódó hang-kép szinkron csúszása.
Sok modellnél tapasztalható a képen látható színész szájmozgása és a hallott hangja közötti csúszás (elmászott a hang). Ezt a hibát képes kiküszöbölni az aptX Low Latency (alacsony késleltetésű) technológia.

Az aptX Low Latency-ről

A Qualcomm® aptX ™ alacsony késleltetésű technológia biztosítja, hogy a Bluetooth® vezeték nélküli eszköz képes legyen hangot szinkronizálni a vizuális médiával. Csökkenti a késleltetést és javítja a hangátvitel végpontok közötti sebességét, ami kiváló minőségű, szinkronizált felhasználói élményt eredményez.

Az alacsony rendszer késleltetés optimális felhasználói élményt nyújt a játékhoz, filmnézéshez, és az interaktív felhasználói felület alkalmazásokhoz.

A bithibás rugalmasságot úgy tervezték, hogy segítse a hangminőség fenntartását a kihívást jelentő RF környezetekben. A hangminőséget nem veszélyeztető bithibák átengedésével fenntartja a nagy sebességű adatfeldolgozást és a csúszásmentes hangzást. Adatsebesség: 276kBit / s & 420kBit / s lehet.

Támogatja a Qualcomm TrueWireless ™ sztereó és dual-mono Qualcomm TrueWireless Stereo módokat.

A MEE Audio kínálatában szereplő jeltovábbító eszközök és fejhallgatók tartalmazzák az alacsony késleltetési technológiát, így tökéletes megoldást nyújtanak televízióadás, illetve mozifilmek vezeték nélküli minőségi hallgatására.

MEE Audio Connect Hub adó vevő egyszerre nyújt megoldást olyan esetekben, amikor a televízióadást szeretné hallgatni a környezet zavarása nélkül, ugyanakkor a meglévő Hi-Fi rendszerét szeretné kibővíteni a Bluetooth funkció segítségével – így a mobiltelefonról vagy táblagépről hallgatni kedvenc felvételeit.

 

A Connect Hub analóg és digitális audió csatlakozásokkal rendelkezik, amelyek univerzális kompatibilitást biztosítanak a régi és új televíziókkal és más eszközökkel.
3,5 mm-es fejhallgató / AUX aljzaton, RCA vagy optikai S / PDIF (TOSLINK) kapcsolaton keresztül csatlakoztatható.

Bluetooth adó mód:

Használja a Connect Hub Bluetooth adó (TX) módját, hogy tiszta, torzításmentes digitális hangot közvetítsen vezeték nélkül a TV-ről és más eszközökről a Bluetooth fejhallgatókra vagy hangszórókra

 

 

A Connect Hub egyszerre akár két fejhallgatót vagy aktív hangsugárzót tud kezelni, egymástól független hangerő állítási lehetőséggel, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy kényelmesen hallgassák kedvenc műsoraikat anélkül, hogy zavarnák egymást vagy a környező személyeket.

A vezeték nélküli fejhallgató és a hangszórók használata a TV-készülékkel segít a filmben és a műsorokban megszólaló párbeszéd jobb megértését, a hangot közelebb helyezve a fülhöz, jobb hangerő szabályzást biztosítva. A Connect Hub kifejlesztette a VOLUME BOOST funkciót az RCA/analóg hangcsatlakozásokhoz, ami segít a régebbi TV-k hangkimenetének hangosabbá tételében, jelentősen segítve a gyengén hallók számára a beszédérthetőséget.

Bluetooth vevő mód:

Használja a Connect Hub Bluetooth vevőegység (RX) módját, hogy vezeték nélküli hangot továbbítson a telefonról vagy tabletről a hangsugárzókra, házimozi-erősítőkre vagy más nem Bluetooth képes hangeszközre.

Az audió átviteli funkció lehetővé teszi, hogy csatlakoztasson egy másik eszközt, például egy erősítőt a Connect Hubhoz, hogy megosszák a hangkapcsolatot a TV-készülékéről.

A fejlett, állítható antenna akár 30 méter vezeték nélküli lefedettséget biztosít, így nagyobb mozgásteret biztosít a hangszórók pozicionálásához vagy az otthon végzett tevékenységekhez anélkül, hogy elveszítené a vezeték nélküli hangkapcsolatot.

HD vezeték nélküli hang a HDTV-hez

A MEE audio Connect vezeték nélküli audio adó lehetővé teszi a televíziók és más eszközök számára, hogy akár két Bluetooth fejhallgatót vagy hangszórót is vezeték nélkül használhasson. Tapasztalja meg a teljes mozgásszabadságot, hallgassa kedvenc felvételeit vagy műsorát anélkül, hogy zavarná a körülötte lévő személyeket.

Digitális és analóg kapcsolatok

A Connect az analóg és a digitális audio bemeneteket biztosítja így kompatibilis a régi és az új TV-k legtöbb típusával, valamint bármely más optikai (TOSLINK S / PDIF), RCA vagy 3,5 mm-es sztereó hangkimenettel rendelkező eszközzel - számítógépekkel, táblagépekkel, digitális streaming boxokkal (beleértve az Apple TV-t és az Amazon Fire TV-t), autó Hi-Fi-k stb.

 

Bluetooth 4.0 technológia:

A Bluetooth 4.0 vezeték nélküli technológia segítségével a Connect tiszta, torzításmentes digitális hangot továbbít Bluetooth fejhallgatóhoz, hangszórókhoz és más vevőkhöz, amelyek legfeljebb 10 méterre vannak.

Kettős fejhallgató streaming

A Connect egyszerre akár két fejhallgatót vagy aktív hangsugárzót tud kezelni, egymástól független hangerő állítási lehetőséggel, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy kényelmesen hallgassák kedvenc műsoraikat anélkül, hogy zavarnák egymást vagy a környező személyeket.

Utazásbarát tervezés:

A kompakt méret és a beépített újratölthető akkumulátor, amely akár 12 órányi lejátszást tesz lehetővé, a Connect tökéletes Bluetooth-fejhallgatós társa utazás során. Adjon hozzá Bluetooth-kapcsolatot bármely olyan készülékhez, amely nem rendelkezik vezeték nélküli kapcsolattal, és akár két Bluetooth-fejhallgatóval, hangszóróval vagy vevővel is megoszthatja a zenét, bárhol és bármikor.

A Bluetooth Low Latency technológia használatához szükséges mind az adó, mind a vevő részéről a technológia megléte. Hagyományos Bluetooth fül vagy fejhallgatóval a Bluetooth aptX kiváló hangminősége élvezhető zenehallgatáshoz.

A MEE Audio kínálatában szereplő Lov Latency technológiát használó fejhallgatók: