Lotoo Paw Gold .....és megérkezett!

Lotoo PAW Gold hordozható audió lejátszó

Hosszas tárgyalások, előkészítések után itt van kis hazánkban a hordozható audió lejátszók igen szűk felső szegmensének egyik oszlopos tagja a Lotoo Paw Gold. Nyilván ebben a szegmensben teljességgel hiába való legjobb játékosról beszélni, itt oly csekélyek a különbségek, hogy jobbára a halott hang karaktere alapján különböztetjük meg egymástól a csúcs DAP-okat.

Lotoo PAW Gold hordozható DAP lejátszó

A Nagrának is bedolgozó Intermedia cég Lotoo termékcsaládjának élharcosa a készülék, minden high-tech fejlesztés belekerült, a DAC chip esetén a méltán híres Burr Brown 1792-es mellett döntöttek. Azt azért bátran ki merem jelenteni, hogy az LPG (sokan csak a mozaikszót használják és ez nem tévesztendő össze az autógáz nemzetközi elnevezésével) hangerő és hangminőség tekintetében a világ 10 legjobb lejátszója között van. Erős kijelentés, de számos teszt és vélemény támasztja alá ezt. A kínálatban felsorolt temérdek mennyiségű specifikációból két adatot emelnék ki mindösszesen. Az első a 6000 mAh akkumulátor. Ez már erőgyárat sejtet a felszín alatt, de mindjárt megértjük miért. Azért mert a kimeneti teljesítmény 32 ohmon 500 mW.

Lotoo PAW Gold DAP lejátszó

Ez elgondolkodtató, egyúttal feltételezhető, hogy akár komolyabb fejesekkel is megbirkózik a 280 grammos szörny, aminek méretei, ereje ellenére nem túl nagyok, bátran ki merem jelenteni, hogy a legtöbb kézbe bőven elfér, bele simul. Különös ismertető jegyei közé tartozik az arany hangerő és választó tárcsa. A Lotoo Paw Gold ára 599 900 forint. Ez nem az a kategória, ahol az összeg hallatán megdöbbenünk, legfeljebb elérzékenyülve vesszük tudomásul; még pár év megvonás, gyűjtés hiányzik a hőn áhított mennyek kapujához.

Lotoo PAW Gold audió lejátszó

Meghallgatását óvatosan végezzük, nem ígérem, hogy utána nem lesznek elvonási tüneteink! Bővebb összehasonlító teszt hamarosan, a novemberi Hi-Fi Show-n pedig, ha kitartóak vagyunk meghallgathatjuk, szemre vételezhetjük e csodát.