Egy méltán ismert délkelet ázsiai gyártó lesz a Muzix palettájának következő élharcosa; nem sokára a Lotoo immár Magyarországon is elérhető! Egyelőre a két ismert modellel kerülhet közelebbi kapcsolatba, aki dedikált, minőségi zeneforrást szeretne lejátszónak választani. Ezek közül először a kisebb modellt szeretnénk ismertetni röviden!

Lotoo DAP lejátszó

A Lotoo PAW 5000 egy erős közép kategóriás DAP, szimmetrikus és optikai digitális kimenetekkel, bluetooth egységgel, beépített paraméterezhető equalizerrel és DSD HD felbontást kezelni képes DAC-kal rendelkezik. PCM esetén a felbontás 32 bit 96 kHz-ig terjedhet, tehát valószínűsíthető, hogy DSD lejátszás esetén is ez lesz a konverzió teteje. 1750 mAh akkumulátorához 2x100 mW teljesítményt tud leadni 16 ohmon, tehát inkább fülhallgatók meghajtásához ajánljuk, az pedig , hogy ez mennyi zenehallgatási időt eredményez majd tesztünkből kiderül, a gyártó 10 órát ígér. Micro SDHC és SDXC kártyát eszik 2 TB-ig, bár egyelőre a 256 GB-os versenyzők is elvétve vannak jelen a világhálón.

Lotoo PAW 5000Mk II hordozható lejátszó

110 grammja a könnyebb versenyzők közé sorolja, bár itt meg kell említenünk, hogy a Lotoo nem az érintő képernyőt preferálja, hanem tárcsával, gombokkal kell eljutnunk a kívánt zeneszámig. Ára előre láthatólag 89 900 forint lesz, ami világosan mutatja a közép kategóriában elfoglalni kívánt helyét; Ibasso, Fiio lejátszók versenytársának szánja a cég.

Lotoo PAW hordozható audió lejátszó

A lejátszó várhatóan október végére kerül a Muzix polcaira, de a 2016-os novemberi Hi-Fi Show-n már mindenki megtekintheti, meghallgathatja!