Néhány évtizeddel ezelőtt a hangszóró a lakások egyik legmeghatározóbb bútora volt. Mindenki igyekezett - az általában hatalmas hangszórókat - úgy elhelyezni, hogy az egyszerre adjon „tökéletes” hangélményt miközben jól látható helyen legyen. Mára minden megváltozott, elmondjuk, hogyan.

Változik a funkció és a forma is.

Nem lehet egyértelműen eldönteni, hogy a hangszóró funkciója változott meg, és az hozta magával az egyre kifinomultabb, letisztultabb dizájnt, vagy mi kezdtünk teljesen másként tekinteni a hangszóróra, és elvártuk, hogy egyre kisebbek, esztétikusabbak legyenek, de tény: mára a modern (különösen igaz ez a bluetooth hangszórókra) hangszórók döbbenetes változáson mentek keresztül. Azt például tudtad, hogy a Vifa hangszórókat kifejezetten hangszórók tervezésére specializálódott dizájnerek és tervezők tervezik?

Kifinomult stílus a nyerő

Ma már pontosan ugyanígy tervezik a hangszóródat, mint egy autót. A Vifa bluetooth hangszóróit például svéd tervezők esztétikai, és használhatósági szempontokat figyelembe véve úgy tervezik meg, hogy a hangszóró egyszerre legyen stílusos (ha ránézel szinte pihenteti a szemed a dizájnja), és elegáns is, hiszen a hangszóró belesimul a környezetbe. Egy ilyen modern, letisztult, tökéletes hangzásélményt nyújtó hangszórókhoz kizárólag a legjobb minőségű anyagokat használják fel (a borítást például a világhírű KVADRAT textilgyár készíti, úgy, hogy lágy, selymes lesz a tapintása), ezzel is megerősítve a kitűnő minőséget és a kimagasló dizájnt. Egyébként a Vifa hangszóró le sem tagadhatná azt, hogy svéd dizájnerek tervezik, hiszen tipikus északi jegyeket tartalmaz. Divatos, letisztult, és praktikus.

Előtérben az ergonómia

A régi hangszóróknál az ergonómia még sokadik szempont volt, hiszen hatalmasak voltak, és számtalan (színes) zsinórral kellett őket összekötni. Ma már természetes, hogy a Vifa Bluetooth hangszóródnak nem csak a hangzása, hanem az ergonómiája is káprázatos, és olyan dizájnúra tervezték, hogy ha szeretnéd akkor láthatatlanná varázsolva szinte elrejtheted a szobában, ha akarod akkor diszkrét díszként funkcionál. Az ergonómia mellett fontossá váltak a praktikus funkciók is: a hordozható Vifa Bluetooth hangszóród szinte belesimul a kezedbe, könnyű, ezért bármikor, bárhová magaddal tudod vinni és már a zsinórokkal sem kell bajlódnod.
A Vifa Bluetooth hangszóró a szenvedély, a szaktudás, és tökéletes minőség. Pontosan az, amit ígért.