Ékszerként viselhető fülhallgatók, amik amellett hogy kiválóan szólnak, a formatervezés és az anyaghasználat terén is magasra helyezik a lécet.

A GGMM 2001-ben alakult design stúdió. A piaci igények változásával egyre inkább megnőtt a kereslet az olyan termékek iránt, amelyek nem csak funkcionalitásban, hanem a formatervezésben, anyaghasználatban nyújtanak kimagasló felhasználói élményt. Az egyre népszerűbb gyártóknak - minta Bang & Olufsen, Vifa – megnőtt a kereslet az innovatív termékek iránt, így ennek köszönhetően 2008-ban a GGMM saját márkát bocsátott ki.


"Szándékunkban áll, hogy a végfelhasználó számára a lehető legjobb élményt nyújtsuk, amely vizuálisan elegáns, mégis funkcionális digitális technológiai megoldásokra specializálódott." 

A digitális elektronika vezetőjévé váló, kompromisszumok nélküli elkötelezettség mellett magas szintű praktikus és kiváló minőségű termékeket hoznak létre. Ez magában foglalja olyan termékek gyártását is, amelyek tartós benyomást keltenek, és felülmúlják a várakozásokat, miközben tovább fokozzák a márka integritását és a bizalmat.

A GGMM célja, hogy folyamatosan törekedve a legmagasabb színvonalon gyártson termékeket a minőség és a kivételes terméktervezés tekintetében. 

A GGMM fülhallgatók tovább viszik a cég filozófiáját, az audio tervezés mellett fokozott figyelmet fordítanak a formatervre és a prémium anyaghasználatra. A fülhallgató kapszulák anyaga magas minőségű alumínium, a kábel bevonata strapabíró, külső hatásoknak fokozottan ellenálló szilikon.

A megépítés és a megjelenés ékszereket idéző prémium minőségű, a fülhallgatók nem csak a zene magas minőségű megszólaltatására alkalmasak, hanem mindennapos divat kiegészítőként is fontos szerepet kapnak. A GGMM ALAUDA ennek köszönhetően elnyerte a rangos IDEA Design Award elismerését az időtálló formatervnek és a prémium anyaghasználatnak köszönhetően.

A tervezési filozófia része a markánsan elkülönülő felhasználói réteg. Az elegáns, egy gombos mikrofonos távvezérlő az univerzális felhasználást célozza meg, legyen az Android rendszerű telefon, hordozható zenelehátszó.
A klasszikus három gombos hangerőszabályzós távirányítóval készült modellek elsősorban az Apple eszközök használóinak készült.

A modellekre jellemző a rezonancia elnyelő alumínium kapszulaház, a tökéletesen illesztett dinamikus meghajtók valamint a strapabíró prémium kábelezés.