A precizitás és a mindig, mindenkor a legjobbra törekvés alapozta meg a német ipari tervezés és gyártástechnológia világméretekben is vezető hírnevét. A Lars&Ivan gyártmányok kimagasló formanyelve a német ipari formatervezés letisztult szépségét és ergonomikus funkcionalitását jeleníti meg mindennapjainkban, míg hangzásviláguk a dinamika, precizitás és hanghűség High-End alapelveire építkezve hozza létre mindazt, melyek élvezetére korábban csak otthonainkban volt lehetőség.

Tovább olvasom...
Címkék:
Jegyzetek | Posted in DAP Fejhallgató erősítő Csomagajánlat By Barillo István


Az RHA CL750 In-Ear fülhallgató és a Lotoo legkisebb, DSD-képes lejátszója most egy csomagban! A lenyűgöző hangélmény és komfortos viselet egy igazán jó ár-érték arányú párosa tökéletes mindazoknak, akik szeretik a különleges műszaki megoldásokat és nem kötnek kompromisszumot a hangminőség terén.Tovább olvasom...
Címkék:

FiiO F9Pro vs. RHA CL750

2018. 08. 11. 12:57


A dolog úgy kezdődött, hogy a saját FiiO X7 Mark II-es lejátszómhoz kerestem fülhallgatót.

A márkahűségemre jellemzően a lejátszóhoz a gyártó legnagyobb modelljét, a FiiO F9Pro fülmonitort választottam. Bejáratás és kb három hónapos használat után is hiányérzetem volt a hangzást illetően.

Több teszt és fórum átolvasása után körvonalazódott az F9Pro kicsi, de jellegzetes hibája: az úgynevezett „V” hangolású megszólalás valamint a színpad mélységének a hiánya. Bőséges mély, kicsit kevésbé csillogó magas, visszafogott középtartomány. Aki emlékszik még a klasszikus tologatós equalizerre, ott volt kedvelt a V alakú elrendezés, akkor szólt dögösen a kétkazettás magnó. A V hangolás előnye hogy relatíve gyengébb audio képességű lejátszókkal is hozza a divatos hangzást.

Tovább olvasom...
Címkék: