Az audiofly 2012 óta tervez és gyárt professzionális színpadi és stúdió felhasználásra is alkalmas fül-, és fejhallgatókat, zenészek, hangmérnökök számára.

Egyedi tervezésű Multi-Driver (több meghajtó) és hibrid technológiák teszik lehetővé az egyedülállóan gazdag és részletes megszólalást, színpadképet. A zenészek számára készített eszközeink immáron meghódították a fogyasztók világát is és Ausztráliából, Perth városából elértek a világ valamennyi kontinensére

A minőségi zenehallgatásra tervezett termékek családjánál tartósságra-, és az élethű hangzásra való törekvés alapozta meg hírnevüket. Bár formáik és termékeik megjelenése a múlt klasszikus értékeinek szemmel tartásával kerülnek kiválasztásra, kialakításra, de a minőség és tartósság iránti olthatatlan vágyuk a legmodernebb anyagok felhasználását eredményezi, hogy új határokat teremtsenek.

A konzumer termékvonal csúcs In-Ear fülhallgatója az AF78M.

Audiofly AF78M hibrid fülhallgató

Audiofly AF78M hibrid fülhallgató

Kialakítását tekintve hibrid megoldást alkalmaz. A magas és közép tartomány megszólaltatásáért egy armatúrás (BA) meghajtó felel, míg a mélytartományt egy hagyományos, 9mm-es dinamikus meghajtóra bízták. Ez az elrendezés kompenzálja mindkét meghajtóra külön-külön jellemző hiányosságokat, így a kapott elrendezés széles színpadképet, hangszer pozicionálást és apró részletek megjelenését segíti, kiegészítve igazán gyors, dinamikus mélyhangokkal.

Technikai információ:

BA - Balanced Armature / Armatúrás (rezgőnyelves) technológia

Ezeket a meghajtókat eredetileg a hallókészülékek és egyéb hallásjavító alkalmazások számára fejlesztettek ki, melyek jobb hanghűséget és részletességet kínálnak a hagyományos dinamikus meghajtókhoz képest. Hihetetlenül kicsik és könnyűek, és nagyobb teljesítményt nyújtanak kisebb hangerő mellett.

Armatúrás rezgőnyelves techológia

Armatúrás (rezgőnyelves) technológia

A kiegyensúlyozott armatúrás meghajtók elektronikus jelet használnak egy apró fém tű mozgatására, mely két mágnes között egyensúlyozik egy kis burkolat belsejében. Nem maga a mágneses tekercs mozog, hanem a tekercsbe bújtatott fém tű.

A kiegyensúlyozott armatúrák hihetetlenül kicsik. Ennek köszönhetően több hely marad a többi komponens számára a fülhallgatón belül, mely lehetővé teszi egyszerre több meghajtó kombinációját a legmegfelelőbb hangzás és teljesítmény biztosítsa érdekében. Lényegében súlytalanok - fontos paraméter a sport fülhallgatók kialakításánál, illetve bárhol, ahol a kényelem elsődleges szempont.

Dinamikus 9mm-es hagyományos meghajtó

Dinamikus 9mm-es hagyományos meghajtó

Az Audiofly AF78 M In-Ear fülhallgatót kiváló minőségű anyagok és precíziós gyártás jellemzi. A fémötvözetből készült házban helyezkedik el a BA meghajtó és a dinamikus, 9mm-es hagyományos meghajtó. A két meghajtó hangolása lehetővé teszi a 18 Hz-től 22kHz-ig terjedő hangtartomány lefedését megfelelő dinamikával. A ház kialakítása a gyártó szerint 23dB-el csökkenti a külső zajt, így a 45°-os szögben megtört hangvető cső, valamint a tartozék Comply memóriahabos fülilleszték (külön is megvásárolható 500-as sorozat) tökéletes izolációt eredményez.

A fixen rögzített Audioflex™ SL kábel vízhatlan Cordura bevonatot kapott, valamint alkalmassá tették mobiltelefonokhoz történő kényelmes használatra a Headset funkcióval, az audiofly-ra jellemző külön elhelyezett mikrofonnal.

AF78 M In-Ear fülhallgató vezérlő gombok

AF78 M In-Ear fülhallgató vezérlő gombok

Műszaki adatok:

  • Driver típusa: Egy BA (Balanced Armature) + egy dinamikus 9mm-es meghajtó keresztváltóval
  • Frekvencia tartomány: 18 - 22 KHz
  • Érzékenység: 108 dB 1kHz
  • Impedancia: 16 Ohm
  • Kábelhossz: fix 1,2m Audioflex™ SL Headset kábel
  • Csatlakozás: 3,5 mm aranyozott L Jack
  • Cikkszám: AF782-1-01

Konklúzió:

Az Audiofly AF78M minőségi anyagokból hibrid technológiával építkező fülhallgató. Ajánlható mindazon zenehallgatónak, aki igényli a minőségi megszólalást, nagy felbontású audio fájlokat hallgatnak és nem feltétlen a YouTube minőség az etalon számukra.

Kellemes, részletező hang, bátor térábrázolással és az apró részletek megjelenítésével, hosszan viselhető kialakítással. 

Itt tudja megvásárolni!