Alapos tesztnek vetette alá az AV-Online magazin az Audio-Opus #3 nagyfelbontású veszteségmentes zenelejátszót. A magazin öt csillaggal értékelte az eszköz kimagasló hangminőségét:

"...feltáró jellegű részletező képesség, mozgalmas színpad, izgalmas és élvezetes karakter"

Audio-Opus #3 Mastering Quality Sound (MQS) minőségű hordozható audio lejátszó (DAP)

A The BIT mérnökei létrehozták a legoptimálisabb megoldást a zene szerelmesei számára, hogy hallgathassák kedvenc felvételeiket Hi-Res Audio minőségben úgy, ahogy azt az előadók, zenészek elképzelték.

Burr-Brown 24bit / 192 KHz DAC és XMOS audió processzor

Az Opus # 3 támogatja a 24 bites / 192 kHz-es kimenetet, és különálló X-MOS chipet használ a nagy felbontású audio fájlok lejátszására, mint a DSD64, a DSD128 és a DSD256.

Támogatott USB digitális kimenet (USB-audio kimenet) 

A standard telepítés optikai digitális kimenetén kívül az USB terminálról is van lehetőség külső DAC-hoz csatlakozni. A kapcsolat megfelel az USB Audio Class 2.0-nak megfelelő USB digitális kimenetnek (USB-OTG). A DSD a DoP128-ig támogatott. (Firmware frissítés után elérhető funkció!)

Intuitív, egyszerű, felhasználóbarát felhasználói felület

Az Android 5 alapú hordozható hangeszközökre szabva az Opus #3 felhasználói felület egyszerű, könnyen érthetően kezelhető mindazoknak is, akik kevésbé járatosak a mobiltelefonok világában.

 

Az AV-Online cikket itt tudod elolvasni! Link