Újra fülhallgató és újra AV-Online teszt. A ProStereo L2 kerámia hibrid fülhallgató kuriózum a maga nemében. Az árkategóriájában szokatlan technológiai megoldások, a részletező hangzás, az építési minőség egyedivé teszik ezt a fülhallgatót.

Filozófia:

Az iTechDynamic ProStereo sorozata a zene szakmai világából (hangstúdiók, zenészek, színpad technológia, stb) származtatott megoldásai a hétköznapokban is lehetővé teszik, hogy azt halld, amit a zenész és a hangmérnök rögzíteni akart. A folyamatos fejlesztés és innováció célja hogy kiváló minőségű vezetékes és vezeték nélküli zenehallgatást nyújtson, könnyed és kényelmes viselet mellett.

Technológia:

A szabadalmaztatott hibrid meghajtó elrendezés lényege, hogy a 12 mm-es kerámia magassugárzó és a 13 mm-es dinamikus mélysugárzó egy képzeletbeli tengelyen helyezkednek el, így hatékonyan csökkentve a torzításokat a nagy frekvenciatartományban. 

Az ezüsttel bevont, 4N-os oxigénmentes réz audiokábel a legmagasabb elektromos vezetőképességgel rendelkezik, amely teljesen kihozza a fejhallgató belső potenciálját.

Az AV-Online cikk itt olvasható el! Link