A ProStereo ™ D1 egy professzionális vezeték nélküli USB DAC, amely beépített, 32 bites / 384 kHz-es nagy teljesítményű AKM + DAC és fejhallgató erősítő chipet tartalmaz. Teljes mértékben megfelel a Japan Audio Society által felállított Hi-Res Audio követelményeknek. A ProStereo ™ D1-ben a divatos megjelenés ötvöződik a fejlett technológiával működő funkciókkal. 

 

USB DAC és fejhallgató erősítő

A ProStereo D1 egy Hi-res Audio minősítésű hordozható DAC és fejhallgató erősítő egyben. A beépített Asahi Kasei AKM DAC Chip-nek köszönhetően az OTG (On-The-Go) kábellel csatlakoztatott mobiltelefon, tablet, laptop, vagy akár Android alapú lejátszó jelét képes akár 32bit/384kHz-re felkonvertálni, ezáltal biztosítva a Hi-Res Audio minőséget, valamint a beépített Hi-Fi Acoustic Booster funkciónak köszönhetően helyreállítja a dinamikát és csökkenti az alacsony szintű torzítást. Képes a fül vagy fejhallgatókat 150 Ohm impedanciáig meghajtani. 

     

Bluetooth Wireless fejhallgató erősítő

ha a zenehallgatásra használt mobiltelefon nem rendelkezik OTG funkcióval vagy kényelmesebb a vezeték nélküli adatkapcsolat, a proStereo D1 képes a mobil eszközök jelét Bluetooth kapcsolaton keresztül fogadni.

Az AAC kapcsolaton beérkező akár 16bit/44,1kHz-es jelet a ProStereo D1 képes 32bit/384kHz-es Hi-Res Audio minőségű jellé felkonvertálni. A beépített akkumulátornak köszönhetően akár 6 óra zenelejátszásra képes. A beépített mikrofonnak köszönhetően telefonos headsetként is használható, max 6,5 óra beszélgetési időt biztosítva. A multipontos funkciónak köszönhetően lehetőség van egyszerre két mobil eszközzel csatlakozni a D1-hez.

A csomag tartalmaz egy proStereo F4-es fülhallgatót, amely a 9mm-es 7μm Pepdide membrános dinamikus meghajtójának köszönhetően képes 5 Hz-től 70 kHz-ig terjedő frekvenciasáv lesugárzására. A precíz zenei megszólalás, a részletező felbontás tökéletes kiegészítőjévé teszi a ProStereo D1-nek.

 A teszt itt olvasható!