Hi-Fi hangzás

A Pinnacle P1 számára kifejlesztett technológiára alapozva a Pinnacle P2 nagyfokú kényelmet biztosít, egy új, alacsony impedanciájú dinamikus meghajtóval, amely kiváló hangminőséget biztosít a hordozható audió eszközök szélesebb körében, miközben megtartja a Pinnacle sorozat legnépszerűbb jellemzői - a felhasználó által cserélhető MMCX kábeleket és ergonómikus kialakítást.

Univerzális használat

A Pinnacle P2 levehető, felhasználó által cserélhető kábelt használ univerzális MMCX (mikro-koaxiális) csatlakozókkal. Az MMCX csatlakozós cserélhető kábel egy erősített TPE külső burkolattal ellátott oxigénmentes réz (OFC) vezetőszálakkal, beépített mikrofonnal és távvezérlővel a telefonok használatához.

Praktikus viselet

A hosszú zenehallgatásra tervezett Pinnacle-sorozat innovatív ergonómikus kialakítású, amely két különböző módon viselhető. A hagyományos , jefelé irányuló kábel elrendezéssel, vagy a zenészek számára biztonságosabb fülkörüli kábel elrendezéssel. A Pinnacle P2 viselése kényelmesebb az új szuper könnyűsúlyú ABS-fülhallgatóknak köszönhetően, ami kevésbé terheli a hallójáratot és nem okoz disszkomfort érzést a fülben.

Olvasd el az A&V Online tesztjét és ismerd meg a MEE Audio Pinnacle P2-t!

Link: http://bit.do/fbpw8