Az EarBoost EB1 adaptív hangzásjavító fülhallgató a MEE audio iOS / Android ingyenesen letölthető applikációt használja, hogy a hangot az egyes felhasználók egyedi hallási görbéjéhez igazítsa, helyreállítva a hiányzó részleteket és növelve a jobb zenei és médiaélményt. A Lov Latency technológiának köszönhetően nincs elcsúszás a TV-műsorbanvagy mozifilmben látott szereplők szájmozgása és a hallott hang között. 

QUALCOMM APTX ALACSONY KÉSLELTETÉSI TECHNOLÓGIA 

Az EB1 támogatja az aptX® és az aptX® Low Latency Bluetooth audió codec-eket a nagy hűségű, alacsony késleltetésű hangokhoz az aptX®-kompatibilis eszközökhöz. Az aptX® a lehető legmagasabb vezeték nélküli hangminőséget biztosítja, teljes spektrumú hangot biztosítva kristálytisztasággal, míg az aptX® Low Latency minimálisra csökkenti az audio késleltetést és megakadályozza az ajak-szinkronizálási problémákat televíziós műsoroknál, mozifilmeknél.


INTELLIGENS TESTRESZABÁS 

Az EarBoost segít önnek a saját ízlése szerint testre szabni a fülhallgató hangzását a különbféle médiumok használata során. A letölthető applikáció segítségével beállíthatja a fejhallgatót a saját igényéhez, hogy helyreállítsa a hiányzó részleteket és növelje a tisztaságot

A teszt itt olvasható!