Töltsünk vezeték nélkül!

2018. 12. 07. 1:47


A vezeték nélküli töltés, mint a mobil eszközök feltöltésének legkényelmesebb módja egyelőre sokak számára még misztikus dolognak tűnik.

Pedig aA Qi vezeték nélküli töltés rezonáns induktív kapcsolást használ az adó (a töltőállomás) és a fogadó (a mobil eszköz) között. A Qi vezeték nélküli töltés rezonáns induktív kapcsolást használ az adó (a töltőállomás) és a fogadó (a mobil eszköz) között.

Tovább olvasom...
Címkék:
Jegyzetek | Posted in Ajánló By Barillo István


Mi a fülhallgató kábel?

A fülhallgató kábel a fülhallgatók és a források közötti elektromos kapcsolatok megkönnyítésére használt vezeték. Mint a többi elektromos kábelnél, a fülhallgató kábelt is három kulcsfontosságú elektromos tulajdonság jellemzi: ellenállás, kapacitás és induktivitás. A kábelnek ideális esetben alacsony ellenállásúnak kell lenni, hogy minimálisra csökkentse a teljesítményveszteséget az átvitel során.

Tovább olvasom...
Címkék:
Jegyzetek | Posted in Fejhallgató Fülhallgató By Barillo István


A méltán sikeres E10 sorozat népszerűségének a titka, hogy sikerült széles vásárlói réteget megszólítani kellemes, sokak által szerethető hangzással, valamint univerzális típusvariációkkal úgymint vezetékes, vezetékes - headset-es, Bluetooth-os verziókkal.

A vásárlók a számos megjelenő méltató cikk és teszt hatására szinte csak erre az egy modellcsaládra koncentráltak, így az E sorozat nagyobb típusú fülhallgatói háttérbe szorultak.

Így járt a méltánytalanul mellőzött SoundMAGIC E80-as hallójárati fülhallgató, ami a gyártó csúcs terméke.

Tovább olvasom...
Címkék:
Jegyzetek | Posted in Fülhallgató By Barillo István


HWA a Hi-Res Wireless Audio-t jelenti és a Huawei és a Savitech 2018. március 27-én kelt bejelentésén alapul.

Az LHDC™ elnevezésű kodek új minőségi szintet jelent a Bluetooth alapú audio jelátvitelben.

Az LHDC™ alacsony késleltetésű és nagy felbontású audiokodeket jelent. Összehasonlítva a Bluetooth SBC hangformátummal, az LHDC™ több mint háromszorosa a továbbított adatoknak. Az LHDC™ realisztikus és nagyfelbontású vezeték nélküli hangot biztosít. A vezeték nélküli és a vezetékes hangeszközök között nem lesz több hangminőségbeli különbség, ígéri a fejlesztő.

Tovább olvasom...
Címkék:
Jegyzetek | Posted in Hírek & Ajánlatok By Barillo István


A bajor székhelyű Ultrasone fejhallgató gyártó a prémium és professzionális célú fejhallgatói mellett készít pár érdekes modellt a mindennapok emberének is.

Nem kell feltétlen hangtechnikával foglalkozó szakembernek vagy audiofil gyűjtőnek lennünk, hogy megtapasztalhassuk az Ultrasone hangzást.

Az utazás vagy irodai környezetben történő zenehallgatáshoz kifejlesztett és méltán népszerű Ultrasone Go vezetékes fejhallgató korszerűsített, vezeték mentessé tett verziója az Ultrasone Go Bluetooth fejhallgató kedvező árával és a márkára jellemző hangzásvilágával máris számos rajongót szerzett magának.

Tovább olvasom...
Címkék:
Jegyzetek | Posted in Fejhallgató By Barillo István


Az Apple eszközökről módszeresen eltűnő Jack csatlakozó divatot teremtett az Androidos eszközöknél is. Számos mobiltelefon vagy tablet érkezik Jack fejhallgató aljzat nélkül, egy egyszerű USB Type C aljzattal szerelve. Az elgondolás nem hibás, számos előnye van a C típusú USB csatlakozásnak. Jobb töltés, nagyobb sebességű adatátvitel érhető el ezzel a csatlakozó típussal.

Tovább olvasom...
Címkék:
Jegyzetek | Posted in Ajánló Fülhallgató By Barillo István


Ha visszaemlékezünk a 80-as évek elejére, a személyes zenelejátszóról mindenkinek a Walkman jutott eszébe. 1979-ben a Sony jó érzékkel tette személyessé a zenehallgatást, függetlenül a helytől, időtől és leginkább a másik zenei ízlésétől. A minőségi hordozható lejátszók szinonimája lett a Walkman elnevezés. Ezek a sikeres lejátszók egy dolgot tudtak, a behelyezett kazettát lejátszották, típustól és márkától függően más-más minőségben. A Sony-k sokak szerint a legjobban!Tovább olvasom...
Címkék:
Jegyzetek | Posted in DAP Fejhallgató erősítő Szubjektív By Barillo István


A fül és fejhallgató gyártók között is vannak a hagyományos, tradicionális gyártók és vannak a kisszériás, egyedi elgondolásokat megvalósító kis üzemek.

Az idő múlásával változtak a vásárlói igények, számos új gyártó jelent meg a piacon, valamint változott a tradicionális gyártók célközönsége.

A mai tudatos felhasználó előszeretettel választ magának fülhallgatót úgy, hogy utánajár a technikai megoldásoknak, hangzásnak és már ismert márkákon kívül is bátran kötelezi el magát akár ismeretlen, de korszerű technológiákat használó márkák mellett.

Az egyik ilyen innovatív gyártó a 2015-ben alakult Oriveti cég.

Tovább olvasom...
Címkék:
Jegyzetek | Posted in Ajánló Fülhallgató Szubjektív By Barillo István


Az online streaming zenei szolgáltatások létfontosságúak az iparág számára, hiszen mindennapi életünk részévé váltak. A legtöbb élő zenei szolgáltatásnak alapszintű közössége van, például lehetővé teszi a testreszabható csatornák létrehozását. Számos cég egyedi szolgáltatásokkal igyekszik kitűnni a zsúfolt mezőnyből, ilyen például a Tidal, aki büszke a hangminőségre, és egy prémium Hi-Fi minőséggel rendelkezik, amely 1411Kbps FLAC formátummal büszkélkedik, ami felülmúlja a tipikus stream-et vagy MP3 fájlt.Tovább olvasom...
Címkék:
Jegyzetek | Posted in Tanácsok By Barillo István


Ha valaki saját ízlésének megfelelő fejhallgató vásárlás előtt áll, nem árt tisztában lenni azok működésével és megismerni a különböző technikai megoldásokat.

Egy fej vagy fülhallgató megvásárlása sokkal többről szól, mint kiválasztani az ízlésünknek és a szemünknek megfelelő kialakítású ezközt. A legfontosabb szempont a megszólalás, mennyit képes visszaadni a zenéből, mennyire tud hiteles lenni a hangszerek megszólaltatásában.

Tovább olvasom...
Jegyzetek | Posted in Tanácsok By Barillo István

1 - 10 termék, Összesen:51

oldalanként
Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6