Az Audio & Vision Online weboldal tesztelte a ProStereo H1 Bluetooth DAC/Fejhallgató erősítőt. A rangos 5 csillagos értékelés kiemelte a DAC kimagasló hangminőségét, kezelhetőségét és kiváló ár-érték arányát.

Tovább olvasom...
Jegyzetek | Posted in Fejhallgató erősítő By Barillo István


Az Audio & Vision Online weboldal tesztelte az Ultrasone PRO 1480i fejhallgatót, a rangos 5 csillagos értékelés kiemelte a fülhallgató precíz és részletező megszólalását, stabilitását és kiváló ár-érték arányát. 

Tovább olvasom...
Jegyzetek | Posted in Fejhallgató By Barillo István


Az Audio & Vision Online weboldal tesztelte a SoundMAGIC E11D fülhallgatót, a rangos 4,5 csillagos értékelés kiemelte a fülhallgató precíz és részletező megszólalását és kiváló ár-érték arányát. 

Tovább olvasom...
Jegyzetek | Posted in Fülhallgató By Barillo István
Az EarBoost EB1 adaptív hangzásjavító fülhallgató a MEE Audio iOS / Android ingyenesen letölthető applikációt használja, hogy a hangot az egyes felhasználók egyedi hallási görbéjéhez igazítsa, helyreállítva a hiányzó részleteket és növelve a jobb zenei és médiaélményt. Az időskori halláscsökkenés miatt bekövetkező csökkent beszédérthetőség kompenzálására is alkalmazható technológia.

Tovább olvasom...
Jegyzetek | Posted in Ajánló By Barillo István
Az utóbbi időben a Brainwavz bátrabban engedi kibontakozni a fejlesztési részlegét. Ennek sikeres példája volt a HM100 – a Brainwavz talán legszebb - fa borítású fejhallgatója. Most nagy fába vágták a fejszéjüket, elkészítették az ALARA-t, az első Planar Magnetic Driveres fejhallgatójukat.

Tovább olvasom...
Jegyzetek | Posted in Fejhallgató By Barillo IstvánA zenehallgatásra fejhallgatót használók még mindig népes táborát alkotják azok, akik szerint a vezetékes megoldás nyújtja a maximális minőséget. Ugyan a vezetékmentes, Bluetooth technológia kezdi kiszorítani a vezetékes fej-és fülhallgatókat, de minőségben még nagyon kevés eszköz képes utolérni a vezetékes társaik minőségét.

Tovább olvasom...
Jegyzetek | Posted in Fülhallgató By Barillo IstvánHa még nem csatlakozott a vezeték nélküli fejhallgatókat használók egyre népesebb táborába, sok kérdés merülhet fel a még ismeretlen termékek használatával kapcsolatban.

Tovább olvasom...
Jegyzetek | Posted in Tanácsok By Barillo István


 

München mellett jött létre tökéletességet nyughatatlanul kereső német alapító jóvoltából a valós sztereó hangzást és térhatást fejhallgatókon keresztül elérhetővé tenni szándékozó ULTRASONE márka. Immáron több mint 25 éve állítanak elő nagy lelkesedéssel és szenvedéllyel kiváló minőségű fejhallgatókat a Starnbergi-tó mellett Bajorországban. Törekvéseiket siker és elismerés koronázza. Az évek során megváltoztatták a felhasználók véleményét a fejhallgatóról. Funkcionális tárgyból műalkotás és munkaeszköz lett. 2019-es tavaszi újdonságai tökéletesen jellemzik az Ultrasone minőségre való maximális törekvését:

Tovább olvasom...
Jegyzetek | Posted in Hírek & Ajánlatok By Barillo István


 

MEE Audio olyan szenvedélyes hangzás-rajongók csapata, akik a zenét legjobb minőségében szeretik élvezni. Szenvedélyüket innovatív, különleges minőségű audio készülékekkel terjesztik, hogy a zene inspirálhasson mindenkit, ahogyan őket is. Ahol mások egy fül-, vagy fejhallgatót látnak, ott ők az utolsó lépést a zene megtapasztalásának lehetőségében olyan minőségben, mint amilyennek azt szánták. Ezért finomítják megszállottan egy termék minden részletét, hogyan nézzenek ki, milyen kényelmes legyen, miként szóljon, azért, hogy a lehető legjobb zenehallgatási élményt nyújtsa.

A kínálatukban szereplő termékek között markánsan jelen van a televízió hallgatáshoz fejlesztett speciális fej és fülhallgatók, valamint jeltovábbítók.

Tovább olvasom...
Jegyzetek | Posted in Ajánló By Barillo István


Az Ultrasone 2018 szeptemberében hozta nyilvánosságra az újonnan megjelenő Pro 1480i fejhallgatót. Ez az első nyitott, Pro sorozatú fejhallgató mastering és kontroll feladatokra.

Az Ultrasone fejlődését nyomon követőknek ismerős a forma. A 2015-ös HFi-2400-as fejhallgató vázát kapta, csak a borítólemezeket cserélték ki. Maradt a turbinalapát szerű kagyló kialakítás, a robosztus, minőségi megépítés és az egyoldalas cserélhető kábel.

Tovább olvasom...
Jegyzetek | Posted in Fejhallgató By Barillo István

1 - 10 termék, Összesen:65

oldalanként
Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 7