A bajorországi székhelyű fejhallgató-gyártó bemutatta új, csúcskategóriás termékét, a Volcano csöves fejhallgató erősítőt, amely a legmagasabb szinten kiegészíti a prémium Edition sorozatú fejhallgatóit. 

Tovább olvasom...
Jegyzetek | Posted in Fejhallgató erősítő By Barillo István


Az egyre népszerűbb teljesen vezeték nélküli (TWS) fülhallgatók hangminősége jelentős javulásánon ment keresztül. Az egyre újabb technológiáknak köszönhetően a hangminőség már eléri a középkategóriás vezetékes fülhallgatók minőségét. 

Tovább olvasom...
Jegyzetek | Posted in Ajánló By Barillo István

USB DAC zajszűrése

2020. 07. 23. 10:48


Az USB DAC-ok relatíve kis beruházással tudnak hallható minőség javulást eredményezni fejhallgató, fülhallgató, esetleg Hi-Fi rendszerrel összekapcsolva.

Tovább olvasom...
Jegyzetek | Posted in Tanácsok By Barillo István

Fülhallgatók tulajdonságai

2020. 07. 22. 12:17


Íme néhány hasznos tanács, mire érdemes figyelni fülhallgató vásárlásánál, mik azok a jellemző, amik segítenek eligazodni a számtalan jobbnál jobb fülhallgató között.

Tovább olvasom...
Jegyzetek | Posted in Fülhallgató By Barillo István


Nem ma volt már, hogy a dán életérzés és stílus, a hygge betört a dizájnpiacra, de messze van még a leáldozása. A kezdeti hírek arról szóltak, mi is pontosan ez az irányzat, ma pedig már azt fejtegetik, hogy lehet annyira jelentős, hogy jelenleg is ennyien rajonganak érte.

Tovább olvasom...
0 Jegyzetek | Posted in Hírek & Ajánlatok By Erenyi Balint

A zenehallgatás evolúciója

2020. 02. 04. 14:11


Több mint húsz év telt el azóta, mióta lehetővé vált egy dal letöltése az interneten keresztül. De ez nem mindig volt lehetséges. A fogyasztás módja ugyanúgy megváltozott, mint a műfajok és stílusok. 

Tovább olvasom...
Jegyzetek | Posted in Hírek & Ajánlatok By Erenyi Balint

2020 a Bluetooth éve?

2020. 01. 09. 10:31


Húsz évvel ezelőtt a Bluetooth ® megreformálta a személyi zenehallgatást és létrehozta a vezeték nélküli audiopiacot. Ma a The Bluetooth Special Interest Group (SIG) bejelentette az LE Audio, a Bluetooth audio következő generációjának közelgő kiadását. 

Tovább olvasom...
Jegyzetek | Posted in Hírek & Ajánlatok By Barillo István


Néhány évtizeddel ezelőtt a hangszóró a lakások egyik legmeghatározóbb bútora volt. Mindenki igyekezett - az általában hatalmas hangszórókat - úgy elhelyezni, hogy az egyszerre adjon „tökéletes” hangélményt miközben jól látható helyen legyen. Mára minden megváltozott, elmondjuk, hogyan.Tovább olvasom...
Jegyzetek | Posted in Ajánló By Erenyi Balint


Különleges minőségű, Android (OTG) és iOS eszközökkel, valamint PC-vel és MAC-kel is kompatibilis digitális-analóg konverter és fejhallgató erősítő igényeseknek. DSD 256 és PCM 32Bit 384kHz max felbontásra képes. A Sztereó Magazin kimerítő tesztjéből kiderül, mire képes az Ultrasone újdonsága!

 

Tovább olvasom...
Jegyzetek | Posted in Fejhallgató erősítő By Barillo István

MEE Audio őszi újdonságok

2019. 10. 31. 9:50


Az ősz beköszöntével számos újdonságot jelentetett meg az amerikai MEE Audio.

Az egyre divatosabb teljesen vezetékmentes fülhallgató mellett gondoltak a hagyományos vezetékes sport fülhallgatókat kedvelőkre is.

A Professional sorozatban megjelenő MX Pro fülhallgató család az első, moduláris fülhallgató rendszer professzionális felhasználóknak és minőségi zenehallgatás szerelmeseinek készült.

Tovább olvasom...
Jegyzetek | Posted in Fülhallgató By Barillo István

1 - 10 termék, Összesen:93

oldalanként
Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 10