Az Apple eszközökről módszeresen eltűnő Jack csatlakozó divatot teremtett az Androidos eszközöknél is. Számos mobiltelefon vagy tablet érkezik Jack fejhallgató aljzat nélkül, egy egyszerű USB Type C aljzattal szerelve. Az elgondolás nem hibás, számos előnye van a C típusú USB csatlakozásnak. Jobb töltés, nagyobb sebességű adatátvitel érhető el ezzel a csatlakozó típussal.

Tovább olvasom...
Címkék:
Jegyzetek | Posted in Ajánló Fülhallgató By Barillo István


Ha visszaemlékezünk a 80-as évek elejére, a személyes zenelejátszóról mindenkinek a Walkman jutott eszébe. 1979-ben a Sony jó érzékkel tette személyessé a zenehallgatást, függetlenül a helytől, időtől és leginkább a másik zenei ízlésétől. A minőségi hordozható lejátszók szinonimája lett a Walkman elnevezés. Ezek a sikeres lejátszók egy dolgot tudtak, a behelyezett kazettát lejátszották, típustól és márkától függően más-más minőségben. A Sony-k sokak szerint a legjobban!Tovább olvasom...
Címkék:
Jegyzetek | Posted in DAP Fejhallgató erősítő Szubjektív By Barillo István


A fül és fejhallgató gyártók között is vannak a hagyományos, tradicionális gyártók és vannak a kisszériás, egyedi elgondolásokat megvalósító kis üzemek.

Az idő múlásával változtak a vásárlói igények, számos új gyártó jelent meg a piacon, valamint változott a tradicionális gyártók célközönsége.

A mai tudatos felhasználó előszeretettel választ magának fülhallgatót úgy, hogy utánajár a technikai megoldásoknak, hangzásnak és már ismert márkákon kívül is bátran kötelezi el magát akár ismeretlen, de korszerű technológiákat használó márkák mellett.

Az egyik ilyen innovatív gyártó a 2015-ben alakult Oriveti cég.

Tovább olvasom...
Címkék:
Jegyzetek | Posted in Ajánló Fülhallgató Szubjektív By Barillo István


Az online streaming zenei szolgáltatások létfontosságúak az iparág számára, hiszen mindennapi életünk részévé váltak. A legtöbb élő zenei szolgáltatásnak alapszintű közössége van, például lehetővé teszi a testreszabható csatornák létrehozását. Számos cég egyedi szolgáltatásokkal igyekszik kitűnni a zsúfolt mezőnyből, ilyen például a Tidal, aki büszke a hangminőségre, és egy prémium Hi-Fi minőséggel rendelkezik, amely 1411Kbps FLAC formátummal büszkélkedik, ami felülmúlja a tipikus stream-et vagy MP3 fájlt.Tovább olvasom...
Címkék:
Jegyzetek | Posted in Tanácsok By Barillo István


Ha valaki saját ízlésének megfelelő fejhallgató vásárlás előtt áll, nem árt tisztában lenni azok működésével és megismerni a különböző technikai megoldásokat.

Egy fej vagy fülhallgató megvásárlása sokkal többről szól, mint kiválasztani az ízlésünknek és a szemünknek megfelelő kialakítású ezközt. A legfontosabb szempont a megszólalás, mennyit képes visszaadni a zenéből, mennyire tud hiteles lenni a hangszerek megszólaltatásában.

Tovább olvasom...
Jegyzetek | Posted in Tanácsok By Barillo István


Kialakítását tekintve hibrid megoldást alkalmaz. A magas és közép tartomány megszólaltatásáért egy armatúrás (BA) meghajtó felel, míg a mélytartományt egy hagyományos, 9mm-es dinamikus meghajtóra bízták. Ez az elrendezés kompenzálja mindkét meghajtóra külön-külön jellemző hiányosságokat, így a kapott elrendezés széles színpadképet, hangszer pozicionálást és apró részletek megjelenését segíti, kiegészítve igazán gyors, dinamikus mélyhangokkal.

Tovább olvasom...
Címkék:
Jegyzetek | Posted in Fülhallgató By Barillo István


Az újonnan bevezetett Lotoo lejátszó tervezésekor a Beijing Yingfumeidi Electronic Technology Co., Ltd megváltoztatta az eddigi koncepcióját, és érintőkijelzős panellel látta el a PAW Gold sorozat legújabb tagját, a PAW Gold Touch DAP lejátszót. A külső módosítások mellett jelentősen áttervezték a belső tartalmat, így a legújabb technológiai megoldásokkal telezsúfolt magas minőségű kompromisszum mentes készülék született.

Tovább olvasom...
Címkék:
Jegyzetek | Posted in DAP Hírek & Ajánlatok By Barillo István


Az igényes zenehallgatást utazás vagy aktív mozgás közben is igénylő felhasználóknak fejlesztette ki az iTech Dynamic a különleges, szabadalmaztatott hibrid technológiát használó L2 fülhallgatót. A tervezési szempont fontos eleme volt a mobilos valamint DAP (Digital Audio Player) környezetben történő maximális minőség nyújtása. Ennek eredménye az elnyert Hi-Res Audio minősítés.

Tovább olvasom...
Címkék:
Jegyzetek | Posted in Fejhallgató By Barillo István


A precizitás és a mindig, mindenkor a legjobbra törekvés alapozta meg a német ipari tervezés és gyártástechnológia világméretekben is vezető hírnevét. A Lars&Ivan gyártmányok kimagasló formanyelve a német ipari formatervezés letisztult szépségét és ergonomikus funkcionalitását jeleníti meg mindennapjainkban, míg hangzásviláguk a dinamika, precizitás és hanghűség High-End alapelveire építkezve hozza létre mindazt, melyek élvezetére korábban csak otthonainkban volt lehetőség.

Tovább olvasom...
Címkék:
Jegyzetek | Posted in DAP Fejhallgató erősítő Csomagajánlat By Barillo István


Van valami lenyűgöző az elektrosztatika tekintetében. Az a képességük, hogy a hagyományos dinamikus hangsugárzókhoz viszonyítva relatíve puritán kialakításával hogyan valósítja meg a zenei részleteket, mindezt páratlan átláthatósággal és fókuszáltsággal. A Quad 57 és a KLH Model Nine a mai napig egy olyan kifogástalan zenei tisztasággal, élő zenére jellemző atmoszférával, térábrázolással rendelkeznek, amelyek messze túlmutatnak a hagyományos Hifi keretein. 

Tovább olvasom...
Jegyzetek | Posted in Fejhallgató By Barillo István

1 - 10 termék, Összesen:46

oldalanként
Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5