2020 a Bluetooth éve?

2020. 01. 09. 10:31


Húsz évvel ezelőtt a Bluetooth ® megreformálta a személyi zenehallgatást és létrehozta a vezeték nélküli audiopiacot. Ma a The Bluetooth Special Interest Group (SIG) bejelentette az LE Audio, a Bluetooth audio következő generációjának közelgő kiadását. 

Tovább olvasom...
Jegyzetek | Posted in Hírek & Ajánlatok By Barillo István


Néhány évtizeddel ezelőtt a hangszóró a lakások egyik legmeghatározóbb bútora volt. Mindenki igyekezett - az általában hatalmas hangszórókat - úgy elhelyezni, hogy az egyszerre adjon „tökéletes” hangélményt miközben jól látható helyen legyen. Mára minden megváltozott, elmondjuk, hogyan.Tovább olvasom...
Jegyzetek | Posted in Ajánló By Erenyi Balint


Különleges minőségű, Android (OTG) és iOS eszközökkel, valamint PC-vel és MAC-kel is kompatibilis digitális-analóg konverter és fejhallgató erősítő igényeseknek. DSD 256 és PCM 32Bit 384kHz max felbontásra képes. A Sztereó Magazin kimerítő tesztjéből kiderül, mire képes az Ultrasone újdonsága!

 

Tovább olvasom...
Jegyzetek | Posted in Fejhallgató erősítő By Barillo István

MEE Audio őszi újdonságok

2019. 10. 31. 9:50


Az ősz beköszöntével számos újdonságot jelentetett meg az amerikai MEE Audio.

Az egyre divatosabb teljesen vezetékmentes fülhallgató mellett gondoltak a hagyományos vezetékes sport fülhallgatókat kedvelőkre is.

A Professional sorozatban megjelenő MX Pro fülhallgató család az első, moduláris fülhallgató rendszer professzionális felhasználóknak és minőségi zenehallgatás szerelmeseinek készült.

Tovább olvasom...
Jegyzetek | Posted in Fülhallgató By Barillo István


A rajongók és ügyfelek által felmerült igény hívta életre az Ultrasone IQ hibrid fülmonitort. A tervezési koncepció az volt, hogy az elismert és kivételes Ultrasone hangzást élvezhessék utazás közben is kompromisszumok nélkül.

Egy fenomenális koncertterem, néhány centiméterre összenyomva.

 
Tovább olvasom...
Jegyzetek | Posted in Fülhallgató By Barillo István

Így válassz fülhallgatót!

2019. 10. 10. 11:06


Fülhallgatót keresel, de nem tudsz kiigazodni a kínálatban? Segítünk leszűkíteni a választékot! Blogcikkünkben mindössze 5 kérdést teszünk fel, aminek átgondolásával, megválaszolásával iránymutatást nyújtunk a választáshoz. Kezdjünk is bele!

Tovább olvasom...
Jegyzetek | Posted in Fülhallgató By Erenyi Balint


A Pinnacle P2 úttörő kialakítása kényelmes viseletet biztosít alacsony impedanciával és meleg, dinamikus hangzással. A mobiltelefon használók a mikrofonos távvezérlőnek köszönhetően kényelmesen bonyolíthatják telefon hívásaikat és élvezhetik a kiváló minőségű zenei megszólalást. Hogyan teljesít ez a fülhallgató? Megtudhatod az Audio & Vision Online magazin tesztjéből!

Tovább olvasom...
Jegyzetek | Posted in Fülhallgató By Barillo István


Újabb vifa hangszóró és újabb Audio & Vision Online magazin teszt. Élethű hangzású hordozható Bluetooth hangszóró, NFC-vel, telefon kihangosítással és LINK funkcióval, melynek segítségével kettő, vagy több hangszóró is összekapcsolható vezeték nélkül.

Tovább olvasom...
Jegyzetek | Posted in Ajánló By Barillo István

Oriveti OH500 fülhallgató teszt

2019. 08. 21. 16:30


Az Oriveti kínálatában eddig mindössze két fülhallgató szerepelt, a Basic és a New Primacy. Ők is megérezték a haladás fontosságát, ezért úgy döntöttek, hogy nem hagyják abba a fejlesztést és olyan in-ear monitort készítettek, amely technikai színvonalával még a New Primacy-hoz képest is magasabbra teszi a lécet.

Tovább olvasom...
Jegyzetek | Posted in Fülhallgató By Barillo István


Moduláris felépítésük, kényelmes illeszkedésük és nagyszerű hangzásuk révén az M6 PRO fülhallgató a világ minden részén kedvelt munkaeszköze a zenészeknek. Az új, második generációs modell továbbfejlesztett hangzást és minőséget biztosít. A cserélhető DC csatlakozós kábel, a 7 pár szilikon fülilleszték, a tartozék COMLY memóriahabos illeszték valamint a tartozék Bluetooth v5.0-ás adapterkábel rugalmas használatot biztosít mind munkaeszközként, mind otthani vagy utazás közbeni használatkor.

Tovább olvasom...
Jegyzetek | Posted in Fülhallgató By Barillo István

1 - 10 termék, Összesen:86

oldalanként
Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 9