Bevezető áron a Brainwavz talán legjobb fülhallgatója!

Brainwavz olyan kiemelkedően magas minőségű, különleges formatervezésű fül- és fejhallgatókat kínál, mely személyre szabható felhasználói és a legkülönbözőbb zenei műfajoknak és stílusoknak is megfelelő zenehallgatási élményt nyújt megfizethető áron. A Brainwavz mélyen hisz a zenehallgatás szubjektivitásában, ezért arra törekszik, hogy olyan fülhallgatókat fejlesszen és gyártson, melyek a lehető legjobban megfelelnek a személyes igényeknek ezzel is növelve a termékek által nyújtott különleges zenei élményt.

 

A Brainwavz márka talán egyik legjobb modelljét, az S1 In-Ear fülhallgatót most limitált ideig nagyon kedvezményes áron kínáljuk, hogy ezt a kiemelkedően magas minőséget és a zenehalllgatás iránti elkötelezettséget minél több zeneszeretővel és potenciális rajongóval ismertessük meg.

Rendkívül dinamikus megszólalású fülhallgató, a minőségi zene kedvelőinek ajánlva. MInden 3,5mm jack aljzattal rendelkező lejátszóval kompatibilis és a 16 Ohm-os kilalakítás miatt könnyen meghajtható bármely mobiltelefonról.

A zene reprodukciója magával ragadó dinamikája miatt bármely stílus esetén kimagasló. A távirányító a hívások felvételére, letételére, valamint a zene vezérlésére is alkalmas bármely készülék esetén, azonban a hangerő szabályozás elsősorban iOS termékhez kerültek kialakításra. Ez minden olyan készülékkel működik, amely az iOS rendszer szerint került kialakításra.

A Brainwavz S1 fém házba helyezett egyedi meghajtója nagyon dinamikus, basszusban gazdag hangzást, mégis kellő felbontást produkál. A koncert élmény mellett kellemes énekhanggal és pontos hangreprodukcióval rendelkezik. Precíziós mikrofonnal (MEMS – mikro-mechanikus rendszer) és 3 gombos távirányítóval rendelkezik, mely nemcsak könnyebbé teszi a híváskezelést, a zeneszámok közötti lépkedést és hangerő szabályozást, de kellemesebbé is a zenehallgatást.

További technikai részletekért és a rendeléshez kattints ide.

Vásárláskor használd a 10 000.- Ft kedvezményre jogosító kuponkódot: brainwavzs1