Új

UBTech Alpha 1 Pro edukációs célú, szabadon programozható humanoid robot

Az Alpha1 PRO az Alpha 1 robotcsalád legújabb, legfejlettebb és legnagyobb tudású tagja.  A gyártó által eszközölt jelentős változtatások eredményeként méltán viseli a PRO elnevezést. A felhasználhatóság, a gazdaságosság. és a gyorsaság téren bekövetkezett változások egy „családi játék” mellett immáron kiváló oktatási segédeszközzé, és szinte elnyűhetetlenné teszik a PRO változatot.


Az Alpha1 PRO új fejlesztései: • Az új, matt ABS anyagú héj csúszásmentesített és ütésálló. Ez az esztétikusabb megjelenés mellett jobb megfoghatósághoz vezet és a felhasználó által meg nem szokott gyorsaságból esetlegesen bekövetkezett esések esetén sincs törés, vagy repedés a robot „páncélján”.

 • Az áttervezett formáknak és lekerekített, teljesen sorjamentes kiképzésnek köszönhetően nincs sem karcolás, vagy esetleges vágási sérülés, sem ujj becsípődés. A PRO 100%-ban a gyermek ujjak barátja.

 • A továbbfejlesztett alaplapnak, azaz a készülék „agyának” köszönhetően az Alpha 1 PRO nagyobb számítási kapacitása késedelem nélkül hajt végre bármilyen parancsot, legyen az bármilyen bonyolult mozgásforma is.

 • Beépítésre került a vészleállító gomb ( Emergency Stop) amely a mozgás közben bekövetkezett olyan helyzetekben hasznos, amikor a robot szervomotorjainak erőltetett túlterhelése annak károsodásával fenyeget. ( például ha az Alpha 1 PRO valahová beszorult és a szervók a megszorulás irányában tovább feszülnének) Ilyenkor a piros gomb megérintésével a szervo motorok azonnal leállnak és az összes „ízület” elernyed,, amely a túlterhelést segít elkerülni.


Az Alpha1 PRO nemcsak lenyűgöző technikai csúcsteljesítmény, de elgondolkodtató, szórakoztató találmány az emberi mozgást utánozó robotcsalád, melynek intuitív programozási lehetősége akár már 8 éves kortól segíti a gyerekek (és a felnőttek) számítástechnikai affinitásának fejlesztését. Az emberi testet utánzó formát 16 szervomotor mozgatja, melyek önálló IP címekkel rendelkeznek és infravörös érzékelők, gyroszkópok adatszolgáltatásának összehangolásával olyan összetett mozgásokra is képes, mint fekvőtámasz, kézenállás, vagy akár tai-chi vagy hip-hop táncmozdulatok.


Fel kell készítenünk a következő nemzedéket arra, hogy teljes értékű életet élhessenek a robotizáció és automatizáció által megváltozott világban. Ehhez a digitális készségek oktatását a tanulási folyamat, a gyermekek készségeinek fejlesztése és a mindennapok részévé kell tenni. A gyermekeknek az elméleti tudás mellett el kell sajátítaniuk a kérdések feltételéhez szükséges gondolkodási készségeket, s az ötletek gyakorlatba való átültetéséhez szükséges kreatív készségeket is. Az egész életen át történő tanulás eredményeinek pedig az egész életen végigvonuló aktivitásban kell megtestesülniük. A JÖVŐ ELKEZDŐDÖTT!3D vizuális programozói szoftver
A 3D vizuális programozó szoftver könnyen és egyszerűen kezelhető felhasználói kezelőfelülttel rendelkezik, melynek segítségével a kezdőknek is játék lesz a programozás. Kompatibilis Windows & Mac OS operációs rendszerekkel egyaránt


Applikáció vezérlés
A nagysebességű Bluetooth kapcsolaton keresztüli mobil vezérlés megmutatja a programozható szórakoztató robot előnyeit bárhol és bármikor


BML funkció (Beállítás, Mentés, Lejátszás)
A kezek és lábak egyéni állíthatóságával bármilyen póz programozható, a végtelen számú lehetőségnek csak a képzelet szab határt. A mobil Applikáció használatával egyszerűen menthető a beállított póz, ami aztán könnyen vissza is játszható


Erős akkumulátor
Alacsony energia felhasználás, hosszú működési idő. 
Akár 60 perc


Minőségi anyaghasználat
A magas minőségű alumínium ötvözet és ABS ház anyaghasználat kívül-belül biztonságossá teszi


Biztonságos kialakítás
Az ujj-becsípődés elleni védelemnek köszönhetően kicsik és kezdők egyaránt biztonságosan használhatják

TOVÁBBI TERMÉKINFORMÁCIÓK A ROBOTOY.HU OLDALON!
CSZ: UBT-ALPHA1PRO

Elérhetőség: Készleten

199 990 Ft

Kiszállítás akár 1 nap alatt

Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat: 061-907-0-709

Kedvezményes kiszállítás az ország egész területére.

90 napig bármikor levásárolhatod bontatlan és sérülésmentes terméked árát!

Részletek

Részletek

AZ ALPHA1 PRO JELLEMZŐI

 • Méret: 208 x 400 x 122mm
 • Súly: 1 600 gr
 • Szervo: 16db
 • Hangszóró: 3W Mono
 • Működési idő ≥ 60perc
 • Akkumulátor: 7.4V 2200mAh
 • Processzor: STM32—F1 O3RDT6
 • Anyag: Alumínum ötvözet szerkezet, ABS ház
 • Vezérlés: Dual-mode Bluetooth 3.0/40 BLE+EDR
 • Kompatibilitás: Windows/Mac OS/iOS/Android
 • Programozási szoftver: Analóg programozás 3D vizuális PC szoftver segítségével

Részletes adatlap

Részletes adatlap

Szín Fehér
Méret 0
Csomag tartalma Robot, Használati útmutató, adatkábel, töltő adapter
Gyártó UbTech
Csomag Tömeg (g) 3060
EAN 6931705000214
Csatlakozás USB 3.0/4.0, SD kártya foglalat
Üzemidő (ó) 60
Anyag Alumínium
Akku kapacítás (mAh) 2200
Szín Nem

Vélemények

Vásárló véleményei (5)

BámulatosReview by dr. Weisz Ferenc
Értékelés
Egyszerre elgondolkodtató és bámulatos eszköz és játék egyben. Gratulálok!
Tökéletesen alkalmas lehet plyaválasztási befolyásolásra. Én legszívesebben most robotikát tanulnék az orvostudomány helyett...:-) Majd az unookám. (Létrehozva: 2016. 12. 12.)
Játék felnőtteknekReview by Tigra
Értékelés
Nos, nem piros karikás, de magával ragadó. Remélem, hogy bővül a család! (Létrehozva: 2016. 11. 15.)
lenyűgöző technikaReview by dr. Kerényi Zsolt
Értékelés
Meghökkentő, egyben lenyűgöző, amire ez a "játékszer" képes. Néhány éve még csak a tudományos fantasztikus irodalom részeként hallhattunk ilyesmiről, most pedig valóság. A gyermekemnek szántam meglepetésnek, de az engem lepett meg, hogy legszívesebben elvenném tőle. No nem azért, mert nem lenne neki való, de felnőtt fejjel lassan azon gondolkozom, hogy még egyet kellene venni, hogy én is hozzájussak. (Létrehozva: 2016. 11. 03.)
micsoda?Review by FS
Értékelés
hogy lehet ennyié adni egy ijen játékot, öcsém ez ngyon tulzás. (Létrehozva: 2016. 10. 27.)
Lenyűgöző, varázslatos, mesésReview by Trepxe
Értékelés
Nagyon drága ez nem is kétséges, azonban ha úgy nézem egy okostelefon ára. Az élmény amit ad, az nehezen szavakba önthető, hiszen mindenkinek mást jelent.

Gyerekkorom óta imádom a "mesterséges intelligenciát" és ez a készülék egyszerre testesít meg szinte mindent, amit ebbe belegondoltam. Jó szórakozás a letölthető programokkal játszani, de alkotás, amikor először teszi azt, amit "mondasz" neki. Szerintem nem játék. Élmény, szórakozás, varázslat. Fantasztikus. (Létrehozva: 2016. 10. 27.)

Írd le a véleményed

Értékeld ezt a terméket! *

  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Értékelés

Garancia 90

90 napos cseregarancia

Ajándékoznál, de nem vagy benne biztos, hogy a megfelelő terméket választottad? Vagy egyszerűen csak megnyugtatna, ha 90 napig bármikor, kérdés nélkül levásárolhatnád terméked árát? Legyél Te is Muzix Club tag és élvezd ki a tagság előnyeit: 90 napig ugyanis bármikor, kérdés nélkül levásárolhatod nálunk vásárolt, bontatlan és sérülésmentes terméked árát!