Awei T1

JIMU Robotok

JIMU ROBOT

Interaktív Programozható Robot Építő Készletek

A fejlesztő játékok új generációja.

TDK

ÚJRA DÜBÖRÖG A BANDA!

Suli után: buli, party, haverok

Trek Flex időjárásálló BT hangszóró és ST170 fejhallgató headset bundle

Responsive Magento Theme

ALPHA1 PRO

Programozható

Szórakoztató

Fejlesztő

Egyedülálló

AWEI BT HEADSETEK

AWEI BLUETOOTH HEADSETEK

 Üdvözlünk a Muzix WebStore-ban!

Szenvedélyesen keressük azokat a megoldásokat, melyek a zenehallgatást és annak kellékeit olyan minőségben biztosítják, hogy arra büszkék lehessünk és őszinte elhivatottsággal ajánlhassuk őket. Egyben elkötelezettek vagyunk az egyre szélesedő és folyamatosan fejlődő „digitális életmód” iránt. Az okostelefonok elterjedése és térnyerése alapjaiban változtatta meg a zenehallgatási szokásokat, de ezen túl átformálta életünk szinte minden területét. Mára igaz: ha okostelefonod van, mindened van. Célunk, hogy az okostelefon és az okos eszközök által nyújtott előnyöket kínálhassuk érdeklődési területek szerint mindazoknak, akik nemcsak követik folyamatosan változó világunkat, de lépést is tartanak vele.

Club Icon
ELŐVÁSÁRLÁSI AKCIÓ

Awei T1 TWS

Az elővásárlási akcióban nemcsak 5.000.- Ft kedvezménnyel vásárolhatod meg, de most a kiszállítás is ingyenes! Sőt, ajándékba adunk egy Awei P90K powerbankot is, hogy valóban akkor és ott hallgathasd kedvenc zenéid ahol és amikor csak szeretnéd.
További részletek …

Újdonság
PROGRAMOZHATÓ ROBOT

Alpha1 PRO

Flexibilis. Akárcsak az emberi mozgás. A humanoid robotot 16 szervomotor mozgatja, mely infravörös érzékelők és gyroszkópok segítségével olyan összetett mozgásokra is képes, mint a fekvőtámasz, kézenállás, vagy akár a tai-chi vagy hip-hop táncmozdulatok!
További részletek …

Blog Icon
FÜL- ÉS FEJHALLGATÓ KISOKOS

Hogyan válassz? Segítünk!

Mikor fej- vagy fülhallgató vásárlására adjuk a fejünket, mindnyájunkban felmerülhet a kérdés, hogy mi alapján döntsünk. Az árcédula alapján válasszunk vagy vannak egyéb paraméterek, melyek segíthetik a megfelelő termék kiválasztását?
További részletek …

 

 

LEGJOBB AJÁNLATAINK

 

 

KIEMELT ÚJDONSÁGAINK

Okoseszközök forradalma

Alig pár éve jelentek meg az első okoseszközök, melyek robbanásszerű sikerének és elterjedésének köszönhetően ma már valóban sok hasznos és praktikus eszköz létezik. De miért is jók az okoseszközök, amikor mindenre van egy jól bevált klasszikus megoldás?

További részletek …

Best of okoseszközök


 

Márkaoldalaink

New in StoreSample Custom Banners

Márkáink

Brandisimi
SampleManufacturer
TheBrand
BlueLogo
Publisher
Company
Soundwave
LogoFashion
Samsung
Apple